International Communication Management - Engels - Voltijd

En nu: aan de slag! Je bent geslaagd en ontvangt het diploma Bachelor of Arts voor het voltooien van de opleiding International Communication Management, met een officieel internationaal diplomasupplement dat aangeeft dat je de Engelse driejarige opleiding hebt afgerond. Ga aan het werk als pr-specialist die relaties met de media versoepelt, als baanbrekende marketeer met briljante ideeën of als ambitieuze expert op het gebied van bedrijfscommunicatie. Wat je ook kiest, jij plukt er de vruchten van. Het is tijd om business + impact in praktijk te brengen.

Aan het werk

Dankzij de internationale aard van International Communication Management kun je over de hele wereld carrière maken. Evenementen organiseren, een marketingplan ontwikkelen, je bezighouden met business-to-business communicatie: het kan allemaal. Misschien werk je bij de overheid en zet je campagnes op voor bewustwording over sociale problemen. Of run je de digitale kanalen bij een start-up, middelgroot bedrijf of multinational. De wereld ligt aan je voeten. Zo werkt een van onze oud-studenten nu voor de Netherlands-African Business Council om handelsrelaties aan te gaan en deuren te openen. Kan jij ook!

Wat kun je later worden
Online community manager
Public relations officer
Marketing communication coordinator
Project manager
Communication manager
Event coordinator
Content marketer
Internal communication advisor
Branding specialist
Social media manager
Account manager
Digital marketer
Employer branding advisor

Testimonials

Katja Kolmetz

Van corporate naar start-up!

Romy Barendse

Ondernemer worden na ICM

Sleep opzij

Doorstuderen

Ben jij na International Communication Management klaar voor een uitdaging in de academische wereld? Kies voor een master in Marketing Management and PR of International Business and Sustainability om een positief verschil te maken op de arbeidsmarkt. Voor studenten met een paar jaar werkervaring biedt The Hague Graduate School een master in International Communication Management. Ga je liever naar het buitenland? Dan kies je bijvoorbeeld voor Corporate Communication aan de IE School of Communication in Madrid, International Journalism aan Cardiff University of Strategic Communications aan Columbia University. Let op: kies je voor een universitaire master in Nederland, dan moet je vaak een premasterjaar doen om tot een master te worden toegelaten.

Keuzehulp

We helpen je graag de juiste keuze te maken

Het kan dat je na een bezoek aan een open dag, na meelopen en/of na het praten met studenten, docenten, ouders, en decanen nog niet weet wat je moet gaan studeren. Geeft niet, dat gebeurt vaker. Misschien ben jij wel iemand die eerst een jaartje moet gaan werken. Of op wereldreis. Of misschien ligt je ambitie wel ergens anders dan je denkt.

Geïnteresseerd in
International Communication Management - Engels - Voltijd?

Meld je aan