International Financial Management & Control - Engels - 4 jaar - Voltijd

Na de opleiding International Financial Management and Control (IFMC) heb jij de vaardigheden om je wereld te verbeteren en financieel onafhankelijk te zijn. Je bent in staat om zakelijke beslissingen te nemen waarin je de belangen van de organisatie én haar sociale verantwoordelijkheid meeweegt.

Verandering is de enige constante factor in je werk. Daarom ontwikkel je continu nieuwe inzichten, kennis en vaardigheden. Zo maak jij straks het verschil. Jij bent de ‘manager of change’ op jouw vakgebied, bij een klein of middelgroot bedrijf, een overheidsorganisatie of een multinational.

Aan het werk

Na deze studie ben je nog niet meteen een gecertificeerde accountant. Daarvoor moet je een specifieke master volgen, die wordt aangeboden op diverse Nederlandse en buitenlandse universiteiten.

Dit word je wel
Business controller
Financial controller
Investment advisor
Financial analyst
Financial consultant
Risk manager
Group treasurer
Assistant accountant
Dit word je niet
Accountant (nog niet)
Stockbroker

Doorstuderen

Aan hogeschool of universiteit

Bij IFMC kun je een pre-master volgen. Als je die hebt afgerond, kun je starten met de masters Accounting and Auditing of Accounting and Control aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam. Zo’n 20 procent van onze studenten kiest hiervoor en rondt deze opleiding met goed gevolg af. Zij kunnen daardoor aan de slag bij grote bedrijven als Danone en Microsoft.

Keuzehulp

We helpen je graag de juiste keuze te maken

Het kan dat je na een bezoek aan een open dag, na meelopen en/of proefstuderen, na het praten met studenten, docenten, ouders, en decanen nog niet weet wat je moet gaan studeren. Geeft niet, dat gebeurt vaker. Misschien ben jij wel iemand die eerst een jaartje moet gaan werken. Of op wereldreis. Of misschien ligt je ambitie wel ergens anders dan je denkt.