HRM Symposium – Topwerkgeverschap!

Goede werkgevers trekken talent aan en zijn in staat dit talent te behouden. Dit resulteert in goede resultaten en tevreden klanten. Wat zijn de geheimen voor goed werkgeverschap en hoe word je een topwerkgever? Dat is het thema van het symposium dat georganiseerd wordt door de opleiding HRM van De HHs.

Lees verder

Maak kennis met het 'Schakeljaar'

Het Schakeljaar bereidt studenten met een buitenlandse vooropleiding voor op een studie in het hoger onderwijs. Het schakeljaar richt zich op hogeropgeleide anderstaligen, vluchtelingen met een verblijfsstatus en Nederlandssprekenden die hun opleiding in een andere taal hebben gevolgd.

Lees verder

Boost your senses!

Zet al je zintuigen op scherp tijdens het International Festival of Technology op de TU Delft Campus! Op 7, 8 en 9 juni klopt het technologische hart van de wereld nóg net even harder. Drie dagen vol tech & fun!

Lees verder

Congres ‘Financial back to basic 3.0’

Op dinsdag 13 juni a.s. organiseert Financials For Financials (FFF) in samenwerking met De Haagse Hogeschool, Hogeschool Rotterdam, Hogeschool van Amsterdam, Hogeschool Utrecht en Hogeschool Inholland het congres ‘Financial back to basic 3.0’ rond de Financial Case Competition Award 2017 (FCCA 2017).

Lees verder

Opening Sportcampus Zuiderpark

Op zaterdag 17 en zondag 18 juni vindt het openingsweekend plaats van Sportcampus Zuiderpark. Sportcampus Zuiderpark opent dit weekend zijn deuren voor alle geïnteresseerde buurtbewoners, sportliefhebbers en (toekomstige) studenten.

Lees verder

The Hague Summer School

Do you want to make a difference in the world? Are you interested in looking at global issues from an interdisciplinary perspective? Join The Hague Summer School in July and take a look at this year’s challenge ‘Sustainable Cities’.

Lees verder

Open Dag

Bezoek de Open Dag op zaterdag 4 november en stel ons al je vragen.

Lees verder

Conferentie lectoraat Duurzame Talentontwikkeling

Deze conferentie, die wordt georganiseerd door het lectoraat Duurzame Talentontwikkeling van De Haagse Hogeschool in samenwerking met de Dialogical Self Academy, verkent op een praktische en theoretische manier hoe reflectiviteit met creativiteit verbonden kan worden.

Lees verder

Proefstuderen

Wil je een indruk krijgen van de inhoud van een opleiding? Kom een dag proefstuderen!

Lees verder

We hebben niks kunnen vinden, probeer opnieuw te filteren.