24 uur met… Health Innovation Challenge

Wil jij graag de nieuwe zorginnovaties van morgen bedenken? Mensen helpen door techniek te implementeren in hun dagelijks leven? Doe dan mee met de Health Innovation Challenge 2020 en maak kans op deelname aan de European Innovation Academy in Cascais, Portugal!

Lees verder

Lions VN-Dag: resultaten en uitdagingen

Het lectoraat United Nations Studies van De Haagse Hogeschool en de Universiteit Leiden organiseren in samenwerking met UN Youth Impact en de Lions Club Nederland, de Lions VN-Dag. Dit jaar is een bijzonder jaar. 75 jaar VN en 75 jaar samenwerking met Lions, in het jaar dat Den Haag vrijheidsfeesten voor 75 jaar vrijheid viert.

Lees verder

Symposium Cyber Resilience

Op donderdag 19 maart 2020 organiseert het Centre of Expertise Cyber Security het Symposium Cyber Resilience. Meer informatie volgt binnenkort. Hier alvast een overzicht van het programma.

Lees verder

Topconferentie 2020 Nederland Maakt Impact

Nederland Maakt Impact is een Nederlandse non-profit organisatie die Nederlanders (18 – 30 jaar) uit alle verschillende lagen van de maatschappij verenigt en ze stimuleert blijvende connecties te maken om positieve veranderingen in het land te realiseren.

Lees verder

Proefles Coaching

Wil je jezelf verder ontwikkelen of specialiseren? Kom kennismaken tijdens de proefles Coaching en ervaar de kwaliteit van de opleidingen.

Lees verder

We hebben niks kunnen vinden, probeer opnieuw te filteren.