Betafactory Projectenbeurs

De Projectenbeurs van de Betafactory zal deze keer plaatsvinden op dinsdag 25 oktober in de Innovation Playground van De Haagse Hogeschool, locatie Den Haag.

Lees verder

Dag van de Hybride Student-ondernemer 2016

Het lectoraat Financial Inclusion and New Entrepreneurship aan De Haagse Hogeschool organiseert op 26 oktober 2016 alweer de vierde editie van de Dag van de Hybride Student-ondernemer met als onderdeel de verkiezing van De Hybride student-ondernemer.

Lees verder

Open Dag

Bezoek de Open Dag op zaterdag 5 november en stel ons al je vragen.

Lees verder

Seminar Nieuwe businessmodellen en nieuwe economie: Nede...

‘Je ziet het pas als je het door hebt’ is het thema van dit seminar over nieuwe businessmodellen en nieuwe economie. Gerenommeerde gastsprekers schetsen de veranderingen die gaande zijn. Inzoomend op vragen als: wat betekenen veranderingen in de economie voor het bedrijfsleven en de toekomst van bedrijven?

Lees verder

Conferentie Hoezo samen voor de jeugd?

Woensdag 16 november 2016 organiseert de Academische Werkplaats Samen voor de Jeugd (AWJ) de conferentie ‘Hoezo SAMEN voor de jeugd? Over de toekomst van de zorg voor jeugd’, een conferentie in het teken van kennis, implementatie en innovatie.

Lees verder

COIL Conferentie

De Haagse Hogeschool zal op 1 & 2 december 2016 de eerste Europese Conferentie ooit hosten op het gebied van COIL (Collaborative Online International Learning). Het registratiesysteem staat vanaf nu open.

Lees verder

Seminar Video in het onderwijs

Nieuwsgierig naar het maken van filmpjes in het onderwijs? Kom op dinsdagmiddag 6 december van 12.15 tot 17.30 uur naar het seminar Video in het Onderwijs met interactieve keynote door Bob van den Brand, workshops en een paneldiscussie.

Lees verder

We hebben niks kunnen vinden, probeer opnieuw te filteren.