Deeltijd Open Avond

Voor iedereen die beter wil worden in zijn vak, toe is aan iets anders of hogerop wil komen, heeft De Haagse Hogeschool een praktijkgericht en veelzijdig aanbod. Onze deeltijd bachelor, post-hbo, associate degree en master opleidingen presenteren zich op een speciale open avond voor deeltijdopleidingen. Ben je benieuwd naar onze aanpak of docenten? Wil je de sfeer proeven of oriënteren op ons aanbod? Meld je dan aan voor onze open avond op dinsdag 4 juni.

Lees verder

Symposium Connecting our stories: Inclusion matters

In juni 2019 bestaat het lectoraat Inclusive Education achttien maanden. Om dit te vieren organiseren wij als leden van het lectoraat een symposium om onze ervaringen en bevindingen met u te kunnen delen. Tijdens deze dag willen wij u aanmoedigen om de uiteenlopende thema’s rondom inclusiviteit te onderzoeken en betrokken te raken. Door ons werk met u te delen hopen wij te inspireren, uw eigen verhaal te verkennen en te verbinden met de verhalen van de mensen om u heen.

Lees verder

Proefles Master Organisatiecoaching

Supervisie en coaching vinden normaal gesproken plaats binnen een organisatiecontext. Wat gebeurt er als u uw begeleiding gaat richten op de organisatie zelf? Deze proefles verheldert organisatieoaching als een tamelijk complexe activiteit, maar vooral ook als een mooie uitdaging voor leerprofessionals.

Lees verder

Studiedag 21ste-eeuwse vaardigheden in de doorlopende le...

Om meer te weten te komen, over de doorlopende leerlijn werken De Haagse Hogeschool, NHL-Stenden Hogeschool samen met ROC Mondriaan en de Stichting Confessioneel Onderwijs Leiden (SCOL). Zij onderzoeken de aansluiting van internationalisering door middel van case studies en interviews en hebben vervolgens een survey gehouden onder MBOs en scholen voor HAVO. De inzichten die hieruit zijn voortgekomen, willen we delen en verdiepen op deze studiedag.

Lees verder

We hebben niks kunnen vinden, probeer opnieuw te filteren.