Boeklancering ‘Inspired to change: a kaleidoscope of tra...

De manier waarop we samen werken en leven verandert snel, in welke sector we ook actief zijn. Als gevolg van digitalisering, robotisering en globalisering verschuiven waardeproposities van bedrijven, organisaties en ook die van hogeropgeleiden zelf. Het lectoraat Duurzame Talentontwikkeling onderzoekt hoe de leerwerkomgeving van hogeropgeleiden verandert.

Lees verder

Open Dag Deeltijdopleidingen

Voor iedereen die beter wil worden in zijn vak, toe is aan iets anders of hogerop wil komen, heeft De Haagse Hogeschool een praktijkgericht en veelzijdig aanbod.

Lees verder

‘Savings Group Movement in Europe’– a new way to foster ...

If you are interested in exploring what savings groups can mean for your own working environment, come to our international workshop! Expected audience of the day include financial education and financial inclusion specialists, researchers, organisations working with migrants or refugees, and business development service providers for small entrepreneurs and self-employed.

Lees verder

Kick-off Lectoraat Changing Role of Europe & Werken-met-...

Wat zijn de scenario's voor de toekomstige rol van Europa in de wereld? Hoe kunnen bedrijven en publieke organisaties invloed uitoefenen op de Europese en Nederlandse regelgeving? Hoe kunnen bedrijven en organisaties grip krijgen op een Europa dat steeds verandert? Welke impact zal Brexit hebben op het Nederlandse en Europese bedrijfsleven?

Lees verder

17e HBO-fietstocht

De Haagse Hogeschool is in 2018 trots gastheer van de 17e HBO-fietstocht, waar zo’n 500 HBO collega’s uit het hele land op af komen om elkaar te ontmoeten en netwerk uit te breiden, een sportieve uitdaging aan te gaan en bij te praten over vakantie en/of vak.

Lees verder

Open Dag

Bezoek de Open Dag op zaterdag 3 november en stel ons al je vragen.

Lees verder

We hebben niks kunnen vinden, probeer opnieuw te filteren.