Hackaton Cybersecurity

Het Kenniscentrum Cyber Security organiseert een hackathon: los de casus op en win €500! Hoe kunnen we mkb’ers en zorginstellingen helpen bij het nemen van beslissingen over cyberrisico’s?

Lees verder

Scoren loont! Haags symposium voor Inkoop en Verkoop 202...

Je moet schieten, anders kan je niet scoren! Die Cruyffiaanse uitspraak kennen we allemaal. Wanneer schiet je nou doelgericht? Op donderdag 7 januari van 10 – 12 uur is voor de 8ste maal het Haags Inkoopsymposium voor Inkoop & Verkoop. Dit jaar helaas niet vanaf De Haagse Hogeschool, maar als een online symposium. Om dit te realiseren hebben we alles uit de kast getrokken. We zijn dan ook zeer verheugd dat we dit symposium dit jaar kunnen live streamen vanaf het World Forum vanuit Den Haag.

Lees verder

Beyond Global Citizenship, Living and working in the Glo...

Oorspronkelijk gepland op 27 mei 2020, de intreerede plaats van Laurence Guérin en haar kenniskringleden zal door de COVID-19 crisis plaatsvinden op 18 februari 2021. Zij zullen de taak van het lectoraat Wereldburgerschap toelichten en de veelzijdigheid van Wereldburgerschap laten zien.

Lees verder

Brain Awareness Week 2020: verplaatst naar 25 maart 2021

In verband met afzeggingen van sprekers die voorlopig geen congressen meer mogen bezoeken en de verwachting dat er nog afzeggingen zullen volgen, hebben we besloten de Brain Awareness Week te verplaatsen naar 25 maart 2021. Het symposium van 12 maart 2020 is hiermee komen te vervallen.

Lees verder

We hebben niks kunnen vinden, probeer opnieuw te filteren.