Lef Loont! Haags symposium voor Inkoop en Verkoop

symposium lef loont

In het kort

Datum:

8 januari 2019

Tijd:

13:30 - 17:00

Locatie:

Hoofdvestiging

Inkoop- en verkoop processen ontaarden vaak in tijdrovende papieren tijgers. Professionele ruimte raakt ondergesneeuwd door doorgeschoten regel- en verantwoordingsdrang. Maar dat hoeft niet. Het kan anders! Bijvoorbeeld door anders leren omgaan met onzekerheden en op een andere manier ondernemen. Dit staat centraal tijdens het Haagse Symposium voor Inkoop en Verkoop op 8 januari 2019 in De Haagse Hogeschool.

Wethouder Rachid Guernaoui, verantwoordelijk voor onder meer de gemeentelijke organisatie van Den Haag: “Maatschappelijk Verantwoord Inkopen is een speerpunt van het huidige college. Door maatschappelijk verantwoord te ondernemen zorg je ervoor dat de lokale economie wordt gestimuleerd en meer mensen aan het werk kunnen. Dit congres levert hier een belangrijke bijdrage aan. Ook het thema ‘Lef Loont’ spreekt mij aan! Door overheid en ondernemers handvatten te geven hoe je kunt ondernemen en inkopen op een andere, minder tijdrovende en creatieve manier, zorg je voor meer rendement en kansen voor ondernemers”.

Programma

De middag wordt gevuld met sprekers als Martin van Staveren van bureau VSRM, Mendeltje van Keulen, lector Changing role of Europe, en het UBR/HIS met Sarah Rose en Ralf Koops over de pilot aanbesteden op 3A4. Maar ook met lessons learned en workshops door studenten voor inkopers en verkopers. We sluiten de middag af met een spetterend netwerkevent en een nieuwjaarborrel samen met MKB Den Haag.

Aanmelden kunt u via:  Ik kom graag! 

Landingspagina: www.FMALumni.nl/LEFLOONT  met alle informatie over het programma.

Locatie: De Haagse Hogeschool, Johanna Westerdijkplein in Den Haag.