Online onderzoeksworkshop: KOIOS – 21st century education?

Koios

In het kort

Datum:

9 november 2020

Tijd:

12:30 - 13:30

Locatie:

MS Teams

KOIOS is een initiatief van lectoraat New Finance en de opleiding Finance & Control (BFM). Het is een experiment met een open-source onderwijs platform, ontsprongen uit de blockchain minor. Met enorm veel energie wordt gezamenlijk gebouwd met studenten, diverse veldpartners, onderzoekers, docenten en andere (internationale) onderwijsinstellingen.

We nodigen je graag uit om je te laten inspireren en te luisteren naar wat er al gedaan is. Doe mee in een live demo. En we vragen je om mee te denken over wat jij vanuit jouw expertise kan bijdragen. Denk aan content op het platform, maar ook bijvoorbeeld aan de beveiliging en worden de juridische regels nageleefd?

KOIOS heeft een volledig openbare infrastructuur die ons direct verbindt met de snel veranderende wereld en die ons in staat stelt om met allerlei onderwijsinnovaties te experimenteren. Denk aan token-en badge-experimenten, nieuwe vormen van blended learning, maar bijvoorbeeld ook aan nieuwe vormen van co-creatie in een curriculum waarmee je flexibel en lifelong learning in onderwijs op efficiënte wijze mogelijk kan maken. Het beste van beide werelden gecombineerd:
de razendsnelle open-source ontwikkelingen van de buitenwereld als extra laag op de reeds bestaande betrouwbare fundamenten van bestaande onderwijssystemen.

Om alvast een beeld te krijgen:  https://wiki.koios.online/

Klik hier om deel te nemen aan de vergadering in MS Teams.

Dit wordt georganiseerd vanuit het kenniscentrum Digital Operations & Finance.