From Mindfulness to Quantum Technology

Deze workshop is onderdeel van de reeks From Mindfulness to Quantum Technology. We hebben te maken met snelle technologische ontwikkelingen. Hoe hou je dat bij? Hoe voorkom je dat er een afstand ontstaat tussen je eigen ontwikkeling en de technische mogelijkheden?

Tijdens deze workshops ontdek je de mogelijkheden van artificial intelligence, blockchain en quantum, terwijl je ook werkt aan het verbeteren van persoonlijke vaardigheden zoals creativiteit en emotionele intelligentie. Onderwerpen zijn: Life Clarity & Mastery, Quantum Technology, Become More Mindful, Peak Performance, Health & Vitality, Build Financial Wealth en Crypto for Dummies.

Meer informatie & aanmelden

Become More Mindful

Deze workshop gaat over het verbeteren van je cognitieve vaardigheden en emotionele intelligentie. Zo verkennen we manieren om je emoties beter te managen en innerlijke kracht op te bouwen. Ook kijken we naar manieren om beter om te gaan met je angsten en mislukkingen en leer je over strategieën voor meer veerkracht en intuïtieve besluitvorming.  

“Mindfulness is about love and loving life.  
When you cultivate this love, it gives you clarity and compassion for life,  
and your actions happen in accordance with that.” - Jon Kabat-Zinn 

Wist je dat...

De Haagse ook een gratis Mindfulness training aanbiedt voor studenten? De eerstvolgende start op 16 mei en heeft meerdere sessies waarin je een ritme ontwikkelt voor jezelf om even stil te staan bij wat je doet en hoe je je voelt.

Dit is een evenement van The Lighthouse

The Lighthouse biedt een programma vol interessante activiteiten over actuele vraagstukken en wereldwijde issues.

The Lighthouse - Ilja Leonard Pfeijffer