Waarom een Associate degree?

Je hebt een drukke baan en een druk sociaal leven. Maar je wilt je wel graag verder ontwikkelen in je werk. De Haagse Hogeschool biedt jou dé opleiding waar je in 2 jaar je wettelijk erkende hbo-diploma kunt halen: de Associate degree. Een opleiding die je zelf zo samenstelt dat deze perfect is afgestemd op jouw werk-/privésituatie. Je wordt daarbij intensief begeleid door een ervaren docent uit de praktijk. Zo kan je je opleiding succesvol afronden. 

Ontdek hieronder alles over onze Associate degrees voor professionals.

Wat is het verschil tussen een duale of deeltijdopleiding?

Je kunt een Associate degree in verschillende vormen volgen. Volg je een duale of deeltijdopleiding dan combineer je studeren en werken. Maar wat is nou precies het verschil tussen duaal en deeltijd?

Duale opleiding

  • Een duale opleiding volg je als je weinig tot geen werkervaring hebt.

  • Je gebruikt je werkplek om te leren en te groeien naast de projecten die je op school uitvoert.

  • Je komt 2 dagen per week naar school voor onderwijs en begeleiding.

Deeltijdopleiding

  • De deeltijdvariant is geschikt als je al enkele jaren relevante werkervaring hebt.

  • Je volgt de opleiding naast je baan.

  • Je volgt 1 dag per week colleges op school.

Ons aanbod Associate degrees

Bekijk wat in jouw situatie de beste opleiding is.

Associate degree E-commerce (deeltijd)  

Ga je voor een carrière in de veelbelovende wereld van de E-commerce? Leer alles over verkoopkanalen en marktplaatsen, logistieke ketens, verdienmodellen, conversie, optimalisatie, marketingplannen en duurzaamheid. 

Bekijk de opleiding E-commerce deeltijd

Associate degree Facility Management (deeltijd)

Ziekenhuizen, booreilanden, musea, onderwijsinstellingen of luchthavens: ze draaien pas goed als de faciliteiten in orde zijn. Word jij de spin in het web die ervoor zorgt dat alles achter de schermen goed geregeld is?

Bekijk de opleiding Facility Management deeltijd

Associate degree Finance & Control (duaal, deeltijd en voltijd)

Wordt als controller, financieel analist of financieel auditor dé specialist van jouw organisatie. Zodat iedereen straks bij jou aanklopt voor grondige analyses, betrouwbaar advies en nieuwe strategieën.

Bekijk de opleiding Finance & Control duaal

Bekijk de opleiding Finance & Control deeltijd

Bekijk de opleiding Finance & Control voltijd

Associate degree Online Marketing (deeltijd)

Stippel jouw reis door de digitale wereld uit met de opleiding Online Marketing. In deze ontdekkingsreis leer je hoe je bewezen marketingprincipes toepast op nieuwe ontwikkelingen. Én je ontdekt waarom het effect daarvan zo belangrijk is.

Bekijk hier de opleiding Online Marketing deeltijd

Associate degree Sociaal Werk (duaal en deeltijd)

Wil jij van waarde zijn voor mensen die in hun dagelijks leven belemmeringen ervaren door langdurige of blijvende beperking en/of ongelijkheid in maatschappelijke kansen? Leer meer daarover en maak het verschil in het leven van anderen.

Ontdek welke variant het beste bij jouw situatie past.

Bekijk hier de opleiding Sociaal Werk duaal

Bekijk hier de opleiding Sociaal Werk deeltijd

Associate degree Technische Bedrijfskunde (deeltijd)

Wil jij veel techniek, veel praktijk, maar dan allemaal nét een stapje verder? Leer meer over de energietransitie, robotica en het verbeteren van werkprocessen door nieuwe technieken in te zetten, zoals bijvoorbeeld 3D-printing.

Bekijk hier de opleiding Ad Technische Bedrijfskunde deeltijd

Over De Haagse Hogeschool Pro

De Haagse Hogeschool biedt opleidingen, gericht op professionals, onder de naam De Haagse Hogeschool Pro. Het aanbod is veelzijdig, actueel en praktijkgericht. Sommige opleidingen zijn zeer kleinschalig, andere net zo compleet als een reguliere opleiding. Ben jij die professional die een leven lang wil leren? Ontdek onze keur aan Pro-opleidingen: Associate degrees, bachelors, post-hbo-opleidingen, masters, masterclasses en mastermodules. Allemaal te volgen naast je baan.  

Ontdek ook onze andere opleidingen voor professionals

Student op skates