Banen na een deeltijddiploma Integrale Veiligheidskunde 

De deeltijdopleiding Integrale Veiligheidskunde (IVK) is de perfecte springplank voor professionals die carrière willen maken in de veiligheidssector. Deze opleiding past bij degenen die hun huidige baan willen combineren met een studie om hun kennis te verdiepen en hun carrièrekansen te vergroten. 

Bezoek onze informatieavond 

Meld je aan voor een adviesgesprek over de deeltijdopleiding 

Waarom kiezen voor de deeltijdopleiding Integrale Veiligheidskunde? 

Als deeltijdstudent IVK combineer je je studie met je huidige werk in de veiligheidssector. Je gaat één dag per week naar school. Deze flexibele aanpak stelt jou in staat om theoretische kennis direct toe te passen in de praktijk. Dat verrijkt je leerervaring en maakt jou direct van grotere waarde op je werkplek. 

Versnel je carrière met de deeltijdopleiding IVK 

De deeltijd IVK-opleiding is ontworpen voor werkende professionals die hun positie in de veiligheidssector willen versterken. De flexibele structuur van de opleiding biedt de mogelijkheid om je opleiding aan te passen aan je werk en persoonlijke leven. Daardoor bouw je de theoretische kennis en de nodige vaardigheden op om snel vooruit te komen in je carrière. 

Waar kun je werken na de deeltijdopleiding Integrale Veiligheidskunde? 

Afgestudeerden van de deeltijd IVK-opleiding zijn breed inzetbaar binnen de veiligheidssector. Vind je toekomstige baan in de publieke veiligheid en in het crisismanagement. Of wordt de expert in bedrijfscontinuïteit en risicobeheersing. De mogelijkheden voor jouw carrièreopbouw zijn uitgebreid en veelzijdig. Wat denk je van een baan als veiligheidsconsultant, coördinator evenementenveiligheid of adviseur sociale veiligheid? Ga je liever voor een baan als manager bewaking en beveiliging? Voor de functie van coördinator crisisbeheersing of adviseur informatiebeveiliging? Met het diploma op zak van de deeltijdopleiding Integrale Veiligheidskunde (IVK) zijn de baankansen groot.  

Toekomst na de deeltijdopleiding Integrale Veiligheidskunde 

De deeltijdopleiding IVK biedt uitstekende kansen op werk. Veel studenten ervaren een naadloze overgang van studie naar het verbeteren van hun positie binnen de veiligheidssector. 

Salarisperspectief na de deeltijdopleiding Integrale Veiligheidskunde 

Met een diploma van de deeltijdopleiding IVK kun je een concurrerend startsalaris verwachten, met goede vooruitzichten op salarisgroei naarmate je ervaring en specialisaties toenemen.