Human Resource Management - Voltijd

Mensen maken het verschil

De juiste persoon op de juiste plek. Dat is waar Human Resource Management voor staat en dat is hoe jij je zult voelen bij de opleiding HRM aan De Haagse Hogeschool. Een kleinschalige opleiding waar iedereen elkaar kent, met een fijne sfeer. Want als de omstandigheden goed zijn, kunnen mensen het verschil maken. Juist daarom is HRM zo belangrijk voor elke organisatie.

Jij vindt de ontwikkeling van mensen interessant en wilt weten wat iemand nodig heeft om optimaal te functioneren. Je wilt mensen in hun kracht zetten en medewerkers werven die de organisatie versterken. En ook blijvend versterken, omdat het in onze snel veranderende wereld van belang is dat iedereen zich blijft ontwikkelen. Dat is jouw streven, voor jezelf, samen met je medestudenten en straks met de professionals om je heen. Samenwerken, samen beter worden.

Heeft De Haagse het ook voor jou?

De Haagse Hogeschool helpt jou in je online ontdekkingstocht. Gewoon vanuit huis, op je mobiel, tablet of computer. Kijk hieronder wat je allemaal kunt doen om te weten te komen welke opleiding het beste bij je past. Zo hopen we jouw studiekeuze zo gemakkelijk mogelijk te maken. Kom ontdekken of De Haagse het heeft voor jou.

 • Meer weten? Kies je student. Waarom klikte het bij hem of haar?
  Neem contact op met onze studenten. Zij vertellen je graag wat zij vinden van deze studie. Klik en kies.
 • Meer weten? Vraag het een docent
  Vragen over vakken? Over studielast? Over de opbouw van de studie? Kom in contact met een docent en vraag hem of haar wat je wilt weten.
 • Bekijk de opleidingspresentatie van HRM
  Bekijk hier de presentatie van de opleiding en bekijk hier de opleidingsfilm.
 • Open Dag gemist? Volg onze webinar!
  Het kan zijn dat je onze online open dag hebt gemist. Klik dan op de volgende link en bekijk de webinar die we hebben gemaakt over onze opleiding.
 • Volg ons op social media
  Wil je op de hoogte blijven van wat er gebeurt bij onze opleiding? Dat kan heel simpel. Volg ons dan op Instagram en Linkedin.

Studenten aan het woord

Toeba Asarfi

Over de sfeer

Tim de Nijs

Over de openheid

Blaurin Tourialai

Over het leerlandschap

Sleep opzij

Toelatingseisen

Human Resource Management voltijd, 2023-2024

Om met de bacheloropleiding Human Resource Management voltijd te kunnen beginnen moet je een havo- of vwo-diploma hebben met het juiste profiel. Ook met een mbo-diploma niveau 4 ben je welkom. Hieronder zie je de toelatingseisen. Heb je niet het juiste diploma? Kijk dan onder de tabel wat voor jou geldt.
HAVO
C&M
E&M
N&G
N&T
VWO
C&M
E&M
N&G
N&T
MBO
Niveau 4, middenkader- of specialistenopleiding

Toelatingsadvies

Kijk wat in jouw situatie geldt

De best aansluitende mbo-opleidingen zijn, naast SJM-AP, de economische opleidingen. Studenten uit andere richtingen zijn ook welkom. De ervaring leert dat om de opleiding succesvol te kunnen doorlopen, zelfsturing, motivatie en discipline belangrijk zijn.
Het kan zijn dat je niet direct toelaatbaar bent. Bijvoorbeeld omdat je geen toelatinggevende vooropleiding hebt, of je geen examen hebt gedaan in een verplicht vak. Kijk hier welke mogelijkheden er zijn om toch te starten aan De Haagse.

21+-toelatingsonderzoek
Heb je geen diploma dat toelating biedt en ben je met ingang van het nieuwe schooljaar 21 jaar of ouder, dan kun je alsnog worden toegelaten als je slaagt voor het Toelatingsonderzoek 21+. Het Toelatingsonderzoek 21+ vindt in de periode januari t/m juli/augustus op verschillende momenten plaats op De Haagse Hogeschool. Het onderzoek bestaat uit het afleggen van een digitale capaciteitentoets.
Zit je nu op een andere hogeschool, dan kun je in principe overstappen naar De Haagse Hogeschool. Bekijk wel goed wanneer overstappen mogelijk is. En ook hoe de opleiding HRM aansluit bij wat je nu studeert. Als je tijdens je opleiding besluit om iets anders te gaan studeren, is de kans aanwezig dat je studievertraging oploopt. Wil je meer weten? Neem dan contact met Sander Rijksbaron, opleidingsmanager, 06 39 08 21 90 of per email: s.rijksbaron@hhs.nl.
Op de officiële toelatingseisen kunnen geen uitzonderingen worden gemaakt. Alleen de afdeling CSI kan uitspraken doen over je toelaatbaarheid op basis van de officiële regels. Aan mededelingen van anderen over je toelaatbaarheid of informatie op deze website kun je geen rechten ontlenen.

Student voor een dag

4 februari 2023

Bezoek onze Open Dag

Kom naar ons toe op zaterdag 4 februari tussen 10.00 en 14.00 uur en maak kennis met onze docenten, studenten en locaties. Onze Open Dag staat in het teken van ontmoeten, doen en kijken of De Haagse het voor jou heeft.

15 december 2022

Proefstuderen

Kom tijdens onze proefstudeerdagen op donderdag 15 en vrijdag 16 december 2022 ervaren hoe een studie is. Hiervoor kan je je nu aanmelden bij de opleiding(en) van jouw voorkeur.

Meelopen

Wil jij weten hoe de studie écht is. Gewoon een dagje meekijken in het leven van een huidige student bij de opleiding die jou interessant lijkt. Dat kan! Met onze meeloopdag die kosteloos en vrijblijvend door onze opleidingen wordt aangeboden.

Evenementen

 1. 15 december 2022
  Proefstuderen
 2. 16 december 2022
  Proefstuderen
 3. 4 februari 2023
  Bezoek onze Open Dag
Bekijk al onze evenementen

Keuzehulp

We helpen je graag de juiste keuze te maken

Het kan dat je na een bezoek aan een open dag, na meelopen en/of na het praten met studenten, docenten, ouders, en decanen nog niet weet wat je moet gaan studeren. Geeft niet, dat gebeurt vaker. Misschien ben jij wel iemand die eerst een jaartje moet gaan werken. Of op wereldreis. Of misschien ligt je ambitie wel ergens anders dan je denkt.

Studie in beeld

Sleep opzij

Geïnteresseerd in
Human Resource Management - Voltijd?