Human Resource Management - Voltijd

Iedere manager droomt van gekwalificeerde, gemotiveerde en gezonde medewerkers. Maar hoe ziet hij waar iemands sterke kanten liggen? Onder andere daarvoor heeft hij de HRM’er in dienst. Die kan makkelijk en snel mensen peilen. Tijdens de voltijdopleiding Human Resource Management leer je hoe je goede mensen werft. Hoe je het management ondersteunt en ‘partner in business’ wordt. Hoe je mee kunt denken over de richting die een organisatie opgaat in een tijd vol veranderingen. Voel je welkom in deze boeiende wereld van mensen en organisaties!

Studenten aan het woord

Rakim

Over het gebouw

Melanie

Over de lessen

Jamielee

Over de praktijk

Sleep opzij

Toelatingseisen

Human Resource Management voltijd, 2019-2020

Om met de bacheloropleiding Human Resource Management voltijd te kunnen beginnen moet je een havo- of vwo-diploma hebben met het juiste profiel. Ook met een mbo-diploma niveau 4 ben je welkom. Hieronder zie je de toelatingseisen. Heb je niet het juiste diploma? Kijk dan onder de tabel wat voor jou geldt.
HAVO
C&M
E&M
N&G
N&T
VWO
C&M
E&M
N&G
N&T
MBO
Niveau 4, middenkader- of specialistenopleiding

Toelatingsadvies

Kijk wat in jouw situatie geldt

Je reken- en taalvaardigheden moeten op peil zijn. Wij verwachten dat je deze vakken op havo-niveau beheerst.
De best aansluitende mbo-opleidingen zijn, naast SJM-AP, de economische opleidingen. Studenten uit andere richtingen zijn ook welkom. De ervaring leert dat om de opleiding succesvol te kunnen doorlopen, zelfsturing, motivatie en discipline belangrijk zijn.
Bij deze opleiding ben je toelaatbaar met alle profielen, er is geen extra vakkeneis.
Heb je een havo-diploma behaald vóór 2009 of een vwo-diploma behaald vóór 2010? Dan wordt je diploma individueel beoordeeld op toelaatbaarheid. Heb je vragen hierover? Neem dan contact op met de Centrale Studenten Inschrijvingen (CSI) via het contactformulier.
Heb je geen diploma dat toelating biedt en ben je met ingang van het nieuwe schooljaar 21 jaar of ouder, dan kun je alsnog worden toegelaten als je slaagt voor het Toelatingsonderzoek 21+. Het Toelatingsonderzoek 21+ kan in het voorjaar van 2019 op verschillende momenten afgelegd worden op De Haagse Hogeschool. Het onderzoek bestaat uit het afleggen van een capaciteitentoets.
Met een buitenlands of internationaal diploma kun je toegelaten worden, mits dit diploma toelating biedt tot hbo en je een bewijs hebt van voldoende beheersing van de Nederlandse taal. Alle buitenlandse en internationale diploma’s worden door De Haagse Hogeschool gewaardeerd.
Zit je nu op een andere hogeschool, dan kun je in principe overstappen naar De Haagse Hogeschool. Bekijk wel goed wanneer overstappen mogelijk is. En ook hoe de opleiding HRM aansluit bij wat je nu studeert. Als je tijdens je opleiding besluit om iets anders te gaan studeren, is de kans aanwezig dat je studievertraging oploopt. Wil je meer weten? Neem dan contact op met de coördinator voltijd Paul de Regt, telefoon: 070 – 445 82 51 of e-mail: p.deregt@hhs.nl.
Op de officiële toelatingseisen kunnen geen uitzonderingen worden gemaakt. Alleen de afdeling CSI kan uitspraken doen over je toelaatbaarheid op basis van de officiële regels. Aan mededelingen van anderen over je toelaatbaarheid of informatie op deze website kun je geen rechten ontlenen.

Student voor een dag

Voel je even student

2 november 2019

Open Dag

Bekijk ons hoofdgebouw in Den Haag, het atrium met het glazen dak. Ontdek de collegezalen, de open leerlandschappen, de coffeecorners en de tuin aan het water. Dat kan allemaal tijdens de Open Dagen. Je kunt ook opleidingspresentaties bijwonen. En praten met studenten en docenten. Geef je wel even op. Dan weten we dat je langskomt.

Verken jouw interessegebied

Alle opleidingen binnen Business & Management

De studie Human Resource Management valt binnen het interessegebied Business & Management. De studies binnen dit interessegebied leren jou hoe je in je toekomstige werk geld kunt verdienen en tegelijk je eigen wereld kunt verbeteren. Wil je meer lezen over Business & Management en weten welke opleidingen nog meer binnen dit interessegebied vallen?
Ga naar de Business & Management pagina.

Nieuws en Evenementen

Keuzehulp

We helpen je graag de juiste keuze te maken

Het kan dat je na een bezoek aan een open dag, na meelopen en/of na het praten met studenten, docenten, ouders, en decanen nog niet weet wat je moet gaan studeren. Geeft niet, dat gebeurt vaker. Misschien ben jij wel iemand die eerst een jaartje moet gaan werken. Of op wereldreis. Of misschien ligt je ambitie wel ergens anders dan je denkt.

Studie in beeld

Sleep opzij

Geïnteresseerd in
Human Resource Management - Voltijd?

Meld je aan