Ondernemerschap & Retail Management - Voltijd

Vestigingsinformatie

Locatie Hoofdvestiging Den Haag

Johanna Westerdijkplein 75
2521 EN Den Haag  

Aanmelden

Inschrijfprocedure

Je aanmelden voor een opleiding doe je via Studielink. Wil je eerst meer weten over hoe het aanmeldproces precies in zijn werk gaat? Kijk dan op onze pagina Aanmelden, hoe doe je dat? Hier vind je ook belangrijke deadlines. Deze opleiding start in september en heeft geen februari-instroom.

Opleidingsgegevens

Deze opleiding staat als volgt geregistreerd in het Centraal Register Opleidingen Hoger Onderwijs (CROHO):
  • Officiële opleidingsnaam: Ondernemerschap & Retail Management
  • Naam internationaal: Entrepreneurship & Retail Management
  • Opleidingscode (Isat): 35523
  • Instellingscode (Brin): 27UM

De officiële opleidingsnaam en de officiële internationale naam op het moment van afstuderen zullen op het getuigschrift worden vermeld. 

Meer informatie over de accreditatie van deze opleiding vind je op de website van de Nederlands-Vlaamse Accreditatieorganisatie (NVAO).

Downloads

Gecertificeerd

De opleiding ORM is onlangs gecertificeerd door de e-academy, onderdeel van thuiswinkel.org.

E-academy_Org_Horizontaal_RGB (002)

Contact met de opleiding

Vragen over toegangseisen, instromen en studeren kun je stellen aan onze propedeuse coördinator Joyce van der Bij via mail orm@hhs.nl of telefoon 06 390 808 64.

Je kunt ook contact opnemen met de faculteit Business, Finance & Marketing via mail bfm@hhs.nl of telefoon 070 – 445 8150.Studiekosten

Collegegeld

De collegegeldbedragen voor het gesubsidieerde onderwijs worden door het ministerie vastgesteld. Je moet eerst het collegegeld betalen, voordat je mag worden (her)ingeschreven. Je kunt het bedrag ineens betalen via de bank, maar er zijn ook mogelijkheden voor gespreide betaling. Bij gespreide betaling worden administratiekosten in rekening gebracht. Blijf op de hoogte van de huidige stand van zaken omtrent het collegegeld. Houd bovendien rekening met bijkomende kosten zoals boeken en andere leermiddelen. 

Studiefinanciering

Studenten die voltijd of duaal studeren komen in aanmerking voor een studietoelage in het kader van de Wet op de studiefinanciering. Kijk voor meer informatie op de website van DUO.

Evenementen

  1. 5 november 2022
    Bezoek onze Open Dag
Bekijk al onze evenementen