Safety and Security Management Studies - Engels - Voltijd

Hoe vaak hoor je over conflicten, terrorisme, geweld en (be)dreiging? Juist, elke dag wel een keer. Organisaties en overheden zijn op zoek naar mensen die zich bezighouden met veiligheid en beveiliging. Van mensen en materiaal. Als safety and security manager houd je het hoofd koel en sta je aan de frontlinie bij problemen. Je gaat flink aan de bak, leert hoe je analyseert, onder druk presteert en risico’s inschat. En dat allemaal in het Engels.

Studenten aan het woord

Ghyorka Kpee

Over het introkamp

Tymofii Postoiuk

Over vooruit kijken

Sleep opzij

Toelatingseisen

Safety and Security Management Studies, 2019-2020

Om te worden toegelaten tot de 4-jarige opleiding Safety and Security Management Studies (SSMS) moet je goed zijn in Engels en heb je een havo- of vwo-diploma nodig met een passend profiel. In onderstaande tabel zie je welke profielen en vakken je nodig hebt. Je kunt ook worden toegelaten met een mbo-diploma op niveau 4.

HAVO
C&M
E&M
N&G
N&T
VWO
C&M
E&M
N&G
N&T
MBO
Niveau 4, middenkader- of specialistenopleiding

Toelatingadvies

Kijk wat in jouw situatie geldt

 

Het meest geschikte profiel voor havo en vwo is E&M.

Heb je een havo-diploma behaald vóór 2009 of een vwo-diploma behaald vóór 2010? Dan wordt je diploma individueel beoordeeld op toelaatbaarheid. Heb je vragen hierover? Neem dan contact op met de Centrale Studenten Inschrijving (CSI) via het contactformulier.

Op de officiële toelatingseisen kunnen geen uitzonderingen worden gemaakt. Alleen de afdeling Centrale Studenten Inschrijving (CSI) kan uitspraken doen over je toelaatbaarheid op basis van de officiële regels. Aan mededelingen van anderen over je toelaatbaarheid en informatie op deze website kun je geen rechten ontlenen.

Student voor een dag

Voel je al even student

7 november 2020

Open Dag

Kom langs op de Open Dag en maak kennis met de opleiding Safety and Security Management Studies. De studenten en docenten ontmoet je in het hoofdgebouw. Zij staan voor je klaar, zodat je lekker veel vragen kunt stellen. Tijdens presentaties maak je kennis met veiligheids- en beveiligingsspecialisten. Zij hebben verschillende achtergronden en vertellen je graag hoe de praktijk eruitziet. Zo ontdek je meteen wat je met de opleiding kunt.
Alvast een opleidingspresentatie bijwonen? Dat kan via dit webinar.

Keuzehulp

We helpen je graag de juiste keuze te maken

Het kan dat je na een bezoek aan een open dag, na meelopen en/of na het praten met studenten, docenten, ouders, en decanen nog niet weet wat je moet gaan studeren. Geeft niet, dat gebeurt vaker. Misschien ben jij wel iemand die eerst een jaartje moet gaan werken. Of op wereldreis. Of misschien ligt je ambitie wel ergens anders dan je denkt.

Studie in beeld

Geïnteresseerd in
Safety and Security Management Studies - Engels - Voltijd?

Meld je aan