Vragen?

Neem contact op

Introductie

Deze module is ontworpen om huidige en toekomstige leiders kennis en inzichten te geven in de theoretische grondslagen van het moderne human resource management en helpt studenten om het menselijk gedrag in organisaties beter te begrijpen en mensen aan te zetten tot betere prestaties.

De student wordt gevraagd om praktische oplossingen te introduceren voor zowel de huidige als toekomstige uitdagingen rondom de inzet van het menselijk kapitaal van een organisatie. Deze module onderzoekt HRM in dynamische en complexe contexten en bespreekt relevante kwesties en manieren om de strategische HR-planning in organisaties te verbeteren. De studenten leren meer over diverse HR-praktijken, die worden toegepast op bestaande problemen in organisaties. Ze maken kennis met verschillende denkwijzen over menselijk gedrag in organisaties, en manieren om organisatorische gedragsconcepten en theorieën toe te passen op sociaalwetenschappelijk onderzoek.

Alles over toelating

Toelatingscriteria

Om deze module uit de Master of Business Administration te volgen is een bachelordiploma nodig. Plus minimaal 2 jaar relevante werkervaring als bijvoorbeeld manager, adviseur of bedrijfsspecialist. 

Meer informatie of direct aanmelden?

Jouw investering 

Hoeveel geld en tijd investeer je?

Startdatum 7 september 2024
Duur 10 weken
Lessen

3 uur per week

Tijdsinvestering

3 uur per week en 2 uur per week for groepswerk

Kosten

€ 2.490

 

Meer over de kosten

De kosten voor deze mastermodule bedragen € 2.490. Over deze mastermodule hoef je geen btw te betalen. Jouw organisatie kan de kosten van deze mastermodule integraal als zakelijke onkosten opvoeren.

Inhoud van de studie

Wat ga je doen?

Werkvormen

Blended learning 

Alle opleidingen van De Haagse Hogeschool Pro worden aangeboden in een blended vorm. Dit houdt in dat er in het programma een mix is van fysiek en online onderwijs. Bij elke opleiding staan persoonlijke aandacht, kwaliteit en praktische toepasbaarheid centraal.  

Een oplossing op maat 

Alle opleidingen kunnen ook incompany gevolgd worden. Wil je een leertraject dat perfect aansluit bij de wensen van je organisatie? Wij denken graag met je mee voor een maatwerkoplossing. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden

Na voltooiing

Human resource management is een kort programma dat op masterniveau wordt onderwezen en deel uitmaakt van de Master of Business Administration (MBA). Na de laatste sessie lever je een opdracht in. Na succesvolle afronding ontvang je een certificaat. Dit certificaat geeft je vrijstelling van deze mastermodule als je kiest voor de opleiding Master of Business Administration. Dit certificaat is 5 jaar geldig. Bij inschrijving voor het volledige masterprogramma ontvang je een korting van € 2000 per masterclasscertificaat.