Finance & Control - Ad - Deeltijd

Als flexibele professional die meedenkt met andere afdelingen lig je uitstekend in de markt. Jij blijft je ontwikkelen en wordt nooit door de toekomst ingehaald. Digitalisering, data en meervoudige waardecreatie: dankzij Finance & Control Ad ben jij nu een vakexpert met een brede kennis en ruime inzetbaarheid. Zo vergroot je je relevantie, voor je huidige werkgever, toekomstige werkgevers en vooral: voor jezelf. Ambitie om nog verder door te stromen? Niets wat jou weerhoudt, want in de hoofdfasemodules kun je meteen aansluiten bij het bachelorprogramma Finance & Control.

Beroepsperspectief

Verschillende financiële functies

Passende beroepen
Assistent-accountant
Boekhouder
Financieel adviseur
Financieel medewerker
Personeelsadministrateur
Projectcontroller
Minder passende beroepen
Accountant
Afdelingshoofd
Bedrijfsjurist
Belastingadviseur
Business controller
Financieel Manager of directeur
Risico-analist

Doorstuderen

Aan de Haagse Hogeschool

Wil je verder studeren na het afronden van deze opleiding? Met je Associate degree-diploma kun je doorstromen naar de bacheloropleiding Finance & Control Deeltijd en je bachelordiploma halen. Je kunt dus blijven werken en studeren tegelijk.

Keuzehulp

We helpen je graag de juiste keuze maken

Het kan zijn dat je na een bezoek aan de Open Dag of na het spreken met docenten en deeltijdstudenten nog niet weet welke opleiding je moet kiezen. Of misschien twijfel je of je over de juiste papieren of werkervaring beschikt om de opleiding van jouw voorkeur te kunnen volgen. We helpen je graag om de opleiding te vinden die het best past bij jouw toekomstperspectief!

Geïnteresseerd in
Finance & Control - Ad - Deeltijd?