Finance & Control - Ad - Deeltijd

Als deeltijdstudent ben je al een poosje aan het werk als bijvoorbeeld financieel medewerker of assistent-controller. Je bouwt werkervaring op, terwijl je tijdens je studie theoretische kennis opdoet die je weet te koppelen aan de praktijk. Een ideale situatie dus als je na je studie een hogere functie ambieert of een nieuwe uitdaging aan wilt gaan op de werkvloer, want je kent zowel de theorie als de praktijk van de financiële functie. De basis is gelegd voor een mooie carrière!

Beroepsperspectief

Aansluitende functies

Passende beroepen
Boekhouder
Projectcontroller
Financieel medewerker
Financieel adviseur
Personeelsadministrateur
Assistent-accountant
Minder passende beroepen
Bedrijfsjurist
Belastingadviseur
Afdelingshoofd
Financieel Manager of directeur
Risico-analist
Accountant
Business controller

Doorstuderen

Aan de Haagse Hogeschool

Wil je verder studeren na het afronden van de Bedrijfseconomie Associate degree opleiding? Met je Associate degree-diploma kun je binnen 2 jaar de bacheloropleiding Bedrijfseconomie Deeltijd afronden en je bachelor diploma halen. Je kunt dus blijven werken en studeren tegelijk.

Keuzehulp

We helpen je graag de juiste keuze maken

Het kan zijn dat je na een bezoek aan de Open Dag of na het spreken met docenten en deeltijdstudenten nog niet weet welke opleiding je moet kiezen. Of misschien twijfel je of je over de juiste papieren of werkervaring beschikt om de opleiding van jouw voorkeur te kunnen volgen. We helpen je graag om de opleiding te vinden die het best past bij jouw toekomstperspectief!

Geïnteresseerd in
Finance & Control - Ad - Deeltijd?