Bedrijfseconomie - Ad - Deeltijd

Als deeltijdstudent ben je al een poosje aan het werk als bijvoorbeeld financieel medewerker of assistent-controller. Je bouwt werkervaring op, terwijl je tijdens je studie theoretische kennis opdoet die je weet te koppelen aan de praktijk. Een ideale situatie dus als je na je studie een hogere functie ambieert of een nieuwe uitdaging aan wilt gaan op de werkvloer, want je kent zowel de theorie als de praktijk van de financiële functie. De basis is gelegd voor een mooie carrière!

Aan het werk

Wat kun je later worden en wat niet

Dit word je wel
Boekhouder
Projectcontroller
Financieel medewerker
Financieel adviseur
Personeelsadministrateur
Assistent-accountant
Dit word je niet
Bedrijfsjurist
Belastingadviseur
Afdelingshoofd
Financieel Manager of directeur
Risico-analist
Accountant
Business controller

Doorstuderen

Aan de Haagse Hogeschool

Wil je na je opleiding Bedrijfseconomie Ad meer kennis opdoen? Dat kan. Aan De Haagse Hogeschool kun je door met het bachelorprogramma Bedrijfseconomie, dat je ook in deeltijd kunt volgen. Je kunt dus blijven werken en studeren tegelijk.

Keuzehulp

We helpen je graag de juiste keuze te maken

Het kan dat je na een bezoek aan een open dag, na meelopen en/of proefstuderen, na het praten met studenten, docenten, ouders, en decanen nog niet weet wat je moet gaan studeren. Geeft niet, dat gebeurt vaker. Misschien ben jij wel iemand die eerst een jaartje moet gaan werken. Of op wereldreis. Of misschien ligt je ambitie wel ergens anders dan je denkt.

Geïnteresseerd in
Bedrijfseconomie - Ad - Deeltijd?