Facility Management - Deeltijd

Als flexibele professional die meedenkt met andere afdelingen lig je uitstekend in de markt. Jij hebt je blik verruimd, overziet de menselijke kant, de proceskant en de economische kant van de facilitaire bedrijfsvoering. Die veelheid aan kijkvensters stelt je in staat knelpunten te signaleren en op te lossen, over de afdelingen heen. Zo richt je de organisatie efficiënter in en vergroot je het welzijn van de medewerkers. Carrièremogelijkheden zijn er met je bachelor Facility Management volop, zowel in de publieke sector als in het businessdomein. Ambitie om nog verder door te stromen? Aan De Haagse kun je een master volgen en je kunt ook naar de universiteit. Kortom: jij bent klaar voor een Leven Lang Ontwikkelen.

Beroepsperspectief

Aansluitende functies

Passende beroepen
Facilitair coördinator
Facilitair (assistent-)manager
Teamleider voeding
Coördinator servicedesk
Junioradviseur
Contractmanager
Minder passend beroep
Directeur (niet meteen)

Doorstuderen

Aan de universiteit

Ben je nog niet uitgekeken op het studentenleven? Kies dan een master aan een andere hogeschool of universiteit. Bijvoorbeeld in de richting van bestuurskunde, bedrijfskunde of organisatiewetenschappen.

Keuzehulp

We helpen je graag de juiste keuze maken

Het kan zijn dat je na een bezoek aan de Open Dag of na het spreken met docenten en deeltijdstudenten nog niet weet welke opleiding je moet kiezen. Of misschien twijfel je of je over de juiste papieren of werkervaring beschikt om de opleiding van jouw voorkeur te kunnen volgen. We helpen je graag om de opleiding te vinden die het best past bij jouw toekomstperspectief!

Geïnteresseerd in
Facility Management - Deeltijd?