Facility Management - Deeltijd

Als facilitair manager word je bijvoorbeeld inkoper bij een grote organisatie of ministerie. Dat doe je, als je na de opleiding aan het werk gaat met échte opdrachten. Maar als young professional doe je meer. Je ontdekt bijvoorbeeld hoe de cultuur in ‘jouw’ bedrijf is. Je woont vergaderingen bij, gaat naar bedrijfsfeestjes, ontmoet collega’s. Daarnaast leer je ‘jouw’ markt kennen. Wat er speelt, wie je concurrenten zijn en wat ze doen. Je leert, kortom, hoe het is om te werken.

Beroepsperspectief

Aansluitende functies

Passende beroepen
Facilitair coördinator
Facilitair (assistent-)manager
Teamleider voeding
Coördinator servicedesk
Junioradviseur
Contractmanager
Minder passend beroep
Directeur (niet meteen)

Doorstuderen

Aan de universiteit

Ben je nog niet uitgekeken op het studentenleven? Kies dan een master aan een andere hogeschool of universiteit. Bijvoorbeeld in de richting van bestuurskunde, bedrijfskunde of organisatiewetenschappen. 

Nieuws en Evenementen

Evenementen


  1. 6 februari 2021
    Bezoek onze online Open Dag
Bekijk al onze evenementen

Keuzehulp

We helpen je graag de juiste keuze maken

Het kan zijn dat je na een bezoek aan de Open Dag of na het spreken met docenten en deeltijdstudenten nog niet weet welke opleiding je moet kiezen. Of misschien twijfel je of je over de juiste papieren of werkervaring beschikt om de opleiding van jouw voorkeur te kunnen volgen. We helpen je graag om de opleiding te vinden die het best past bij jouw toekomstperspectief!  

Geïnteresseerd in
Facility Management - Deeltijd?

Meld je aan