Facility Management - Deeltijd

Als facilitair manager word je bijvoorbeeld inkoper bij een grote organisatie of ministerie. Dat doe je, als je na de opleiding aan het werk gaat met échte opdrachten. Maar als young professional doe je meer. Je ontdekt bijvoorbeeld hoe de cultuur in ‘jouw’ bedrijf is. Je woont vergaderingen bij, gaat naar bedrijfsfeestjes, ontmoet collega’s. Daarnaast leer je ‘jouw’ markt kennen. Wat er speelt, wie je concurrenten zijn en wat ze doen. Je leert, kortom, hoe het is om te werken.

Aan het werk

Wat kun je later worden en wat niet

Dit word je wel
Facilitair coördinator
Facilitair (assistent-)manager
Teamleider voeding
Coördinator servicedesk
Junioradviseur
Contractmanager
Dit word je niet
Directeur (niet meteen)

Doorstuderen

Aan de universiteit

Ben je nog niet uitgekeken op het studentenleven? Kies dan een master aan een andere hogeschool of universiteit. Bijvoorbeeld in de richting van bestuurskunde, bedrijfskunde of organisatiewetenschappen.

Keuzehulp

We helpen je graag de juiste keuze te maken

Het kan dat je na een bezoek aan een open dag, na meelopen en/of proefstuderen, na het praten met studenten, docenten, ouders, en decanen nog niet weet wat je moet gaan studeren. Geeft niet, dat gebeurt vaker. Misschien ben jij wel iemand die eerst een jaartje moet gaan werken. Of op wereldreis. Of misschien ligt je ambitie wel ergens anders dan je denkt.

Geïnteresseerd in
Facility Management - Deeltijd?