HBO-ICT - Deeltijd

Als deeltijdstudent ben je al een poosje aan het werk als bijvoorbeeld software engineer. Je bouwt werkervaring op, terwijl je tijdens je studie theoretische kennis opdoet die je weet te koppelen aan de praktijk. Met een bachelor diploma vergroot je je carrièrekansen en mogelijkheden om door te groeien op je huidige werk.

Ook zal het hbo diploma het voor jou eenvoudiger maken om te switchen van werkgever en op die manier te werken aan een mooie carrière.

Aan het werk

Wat kun je later worden en wat niet

Dit word je wel
Software-architect
Database administrator
Softwaretester
Software-ontwerper
Programmeur
Dit word je niet
Elektrotechnisch ingenieur
Productontwerper
Network designer

Doorstuderen

Bachelors of ICT zijn veelgevraagd in de arbeidsmarkt. Maar als je nog verder wilt studeren, dan kun je natuurlijk altijd nog een master doen. Check de toelatingseisen bij de master van je keuze.

Keuzehulp

We helpen je graag de juiste keuze te maken

Het kan dat je na een bezoek aan een open dag, na meelopen en/of na het praten met studenten, docenten, ouders, en decanen nog niet weet wat je moet gaan studeren. Geeft niet, dat gebeurt vaker. Misschien ben jij wel iemand die eerst een jaartje moet gaan werken. Of op wereldreis. Of misschien ligt je ambitie wel ergens anders dan je denkt.

Geïnteresseerd in
HBO-ICT - Deeltijd?