HBO-ICT - Deeltijd

Als deeltijdstudent ben je al een poosje aan het werk als bijvoorbeeld software engineer. Je bouwt werkervaring op, terwijl je tijdens je studie theoretische kennis opdoet die je weet te koppelen aan de praktijk. Met een bachelor diploma vergroot je je carrièrekansen en mogelijkheden om door te groeien op je huidige werk.

Ook zal het hbo diploma het voor jou eenvoudiger maken om te switchen van werkgever en op die manier te werken aan een mooie carrière.

Beroepsperspectief

Aansluitende functies

Passende beroepen
Software-architect
Database administrator
Softwaretester
Software-ontwerper
Programmeur
Minder passende beroepen
Elektrotechnisch ingenieur
Productontwerper
Network designer

Doorstuderen

Bachelors of ICT zijn veelgevraagd in de arbeidsmarkt. Maar als je nog verder wilt studeren, dan kun je natuurlijk altijd nog een master doen. Check de toelatingseisen bij de master van je keuze.

Nieuws en Evenementen

Keuzehulp

We helpen je graag de juiste keuze maken

Het kan zijn dat je na een bezoek aan de Open Dag of na het spreken met docenten en deeltijdstudenten nog niet weet welke opleiding je moet kiezen. Of misschien twijfel je of je over de juiste papieren of werkervaring beschikt om de opleiding van jouw voorkeur te kunnen volgen. We helpen je graag om de opleiding te vinden die het best past bij jouw toekomstperspectief!

Geïnteresseerd in
HBO-ICT - Deeltijd?