Human Resource Management - Voltijd

Als afgestudeerde HRM’er ondersteun je de manager bij de werving en selectie van nieuwe medewerkers en zet je personeel duurzaam in. Je houdt je bij een organisatie bezig met vitaliteit, talentontwikkeling, organisatieontwikkeling en professionele ontwikkeling. Én je staat flexibel in een steeds veranderende samenleving.

Dat doe je, als je na de opleiding aan het werk gaat met échte opdrachten. Maar als young professional doe je meer. Je ontdekt bijvoorbeeld hoe de cultuur in ‘jouw’ bedrijf is. Je woont vergaderingen bij, gaat naar bedrijfsfeestjes, ontmoet collega’s. Daarnaast leer je ‘jouw’ markt kennen. Wat er speelt, wie je concurrenten zijn en wat ze doen. Weet jij al waar je aan de slag gaat?

Aan het werk

Wat kun je later worden en wat niet

Dit word je wel
HRM-adviseur
HR-beleidsmedewerker
HR-consulent
HR-manager
Recruiter
Arbeidsbemiddelaar
Opleidingsadviseur
Re-integratieadviseur
Organisatieadviseur
Verzuimbegeleider
Dit word je niet
Bedrijfsmaatschappelijk werker
Coach
Mediator
Vakbondsbestuurder

Doorstuderen

Heb je je bachelor Human Resource Management op zak, maar ben je nog niet toe aan een baan? Dan kun je net als veel andere studenten na deze opleiding doorstuderen. Omdat HRM veel raakvlakken heeft, zijn er tal van mogelijkheden voor een vervolgstudie. Denk aan een mastertitel Personeelswetenschappen aan de Universiteit van Tilburg of de Universiteit van Antwerpen. En aan de studie Bedrijfskunde aan bijvoorbeeld de Erasmus Universiteit. Een verdere verdieping en verbreding van je kennis vergroot alleen maar je mogelijkheden op de arbeidsmarkt.

Nieuws en Evenementen

Keuzehulp

We helpen je graag de juiste keuze te maken

Het kan dat je na een bezoek aan een open dag, na meelopen en/of proefstuderen, na het praten met studenten, docenten, ouders, en decanen nog niet weet wat je moet gaan studeren. Geeft niet, dat gebeurt vaker. Misschien ben jij wel iemand die eerst een jaartje moet gaan werken. Of op wereldreis. Of misschien ligt je ambitie wel ergens anders dan je denkt.

Geïnteresseerd in
Human Resource Management - Voltijd?