Human Resource Management - Voltijd

Jij bent van nature een mensenmens. En nu, met je bachelordiploma HRM op zak, ben je in staat een gezonde organisatie te creëren met gezonde mensen. Medewerkers die goed in hun vel zitten, die de ruimte hebben om hun talenten te ontplooien en mooie kansen krijgen. Jij zorgt voor vitaliteit en flexibiliteit, voor medewerkers die moeiteloos meekunnen in de steeds veranderende maatschappij. Een teambuilder die vertrouwen wekt, dat ben jij. Omdat je jezelf kent, kunt reflecteren, oog hebt voor anderen en goed kunt luisteren. Zo word jij een HRM-professional op welke plek je maar wilt: in het bedrijfsleven, bij een non-profitorganisatie, bij een werving-en-selectiebureau. Of je gaat voor jezelf aan de slag met een eigen bedrijf als trainer, coach of adviseur. Wat je ook doet, dankzij jouw people skills kunnen mensen het verschil maken!

Aan het werk

Wat kun je later worden en wat niet

Dit word je wel
HRM-adviseur
HR-beleidsmedewerker
HR-consulent
HR-manager
Coach / trainer
Recruiter
Arbeidsbemiddelaar
Opleidingsadviseur
Re-integratieadviseur
Organisatieadviseur
Verzuimbegeleider
Dit word je niet
Bedrijfsmaatschappelijk werker
Mediator
Vakbondsbestuurder

Onze verhalen

1. 10 tips om flexpert te worden
Bekijk al ons nieuws

Doorstuderen

Heb je je bachelor Human Resource Management op zak, maar ben je nog niet toe aan een baan? Dan kun je net als veel andere studenten na deze opleiding doorstuderen. Omdat HRM veel raakvlakken heeft, zijn er tal van mogelijkheden voor een vervolgstudie. Denk aan een mastertitel Personeelswetenschappen aan de Universiteit van Tilburg of de Universiteit van Antwerpen. En aan de studie Bedrijfskunde aan bijvoorbeeld de Erasmus Universiteit. Een verdere verdieping en verbreding van je kennis vergroot alleen maar je mogelijkheden op de arbeidsmarkt.

Keuzehulp

We helpen je graag de juiste keuze te maken

Het kan dat je na een bezoek aan een open dag, na meelopen en/of na het praten met studenten, docenten, ouders, en decanen nog niet weet wat je moet gaan studeren. Geeft niet, dat gebeurt vaker. Misschien ben jij wel iemand die eerst een jaartje moet gaan werken. Of op wereldreis. Of misschien ligt je ambitie wel ergens anders dan je denkt.

Geïnteresseerd in
Human Resource Management - Voltijd?