International Sport Management - Engels - Voltijd

Heb jij een passie voor sport, ben je een teamplayer en houd je van zakendoen? Tijdens de Engelstalige opleiding International Sport Management stort je je op de organisatorische kant van sport. Een goede basis voor een succesvolle carrière. Je oefent je leiderschapsskills, leert kritisch en zakelijk denken en je verkent internationale sportnetwerken. Kickstart je toekomst in sport!

International Sport Management - 3 jaar, 2019-2020

Om te worden toegelaten tot de 3-jarige Engelstalige opleiding International Sport Management (ISPM) moet je goed zijn in Engels en heb je een vwo-diploma nodig.

HAVO
C&M
E&M
N&G
N&T
VWO
C&M
E&M
N&G
N&T
MBO
Niet toelaatbaar

Toelatingsadvies

Kijk wat in jouw situatie geldt

Als je voldoet aan de toelatingseisen en je hebt je aangemeld via Studielink, nodigen we je uit voor een gesprek. Tijdens dit gesprek vragen we je naar je passie voor sport en waarom je deze opleiding wilt volgen. Zo willen we ervoor zorgen dat de studenten die aan ISPM deelnemen allemaal net zo gemotiveerd zijn. Zo’n gesprek klinkt misschien een beetje spannend, maar maak je geen zorgen, je hoeft geen topatleet te zijn om je voor ISPM aan te melden. Een liefde voor sport, gevoel voor business en een internationale blik zijn de belangrijkste voorwaarden.

Deze opleiding is volledig Engelstalig. Je Engels moet daarom van goed niveau zijn, zowel mondeling als schriftelijk.

Heb je je middelbare school afgerond in Nederland, dan hoef je geen aanvullende Engelse taaltoets te doen. Dit is ook het geval als je je middelbare school hebt afgerond in Groot-Brittannië, Ierland, de Verenigde Staten, Canada (Quebec alleen als de hoofdtaal Engels was), Australië, Nieuw Zeeland, Zuid-Afrika of Malta of als je diploma vermeld staat op deze lijst en een van je examenvakken Engels was.

Check deze toelatingseisen voor meer informatie. Heb je je vooropleiding in een ander land afgerond dan hierboven staat vermeld, dan kom je mogelijk nog steeds in aanmerking om direct tot de opleiding toegelaten te worden. Je hebt dan bijvoorbeeld:

• Een Amerikaans of internationaal middelbareschooldiploma
  • Een Europees of International Baccalaureate diploma

Voldoet jouw diploma niet aan bovenstaande eisen, dan zal een aanvullende taaltoets nodig zijn. Neem voor vragen contact op met de Centrale Studenten Inschrijving.

Om toegelaten te worden tot de 3-jarige opleiding International Sport Management heb je een diploma nodig dat vergelijkbaar is met een Nederlands vwo-diploma en moet je de Engelse taal goed beheersen. Om je buitenlandse of internationale middelbareschooldiploma te toetsen maken we gebruik van de richtlijnen die Nuffic hanteert.

Mocht je (nog) niet aan de toelatingseisen van de opleiding voldoen maar zijn je resultaten veelbelovend, dan is er voor niet-Nederlandse studenten een English Prep School programma. Dit programma duurt 6 maanden of 1 jaar. Na de Prep School ben je niet alleen klaar voor een bacheloropleiding, maar heb je ook veel meer geleerd over Nederland, Den Haag en onze hogeschool.

De 3-jarige opleiding International Sport Management biedt geen toelatingstest aan voor wie met ingang van het nieuwe schooljaar 21 jaar of ouder is en geen geschikt diploma heeft.

Heb je een havo-diploma behaald vóór 2009 of een vwo-diploma behaald vóór 2010? Dan wordt je diploma individueel beoordeeld op toelaatbaarheid. Heb je vragen hierover? Neem dan contact op met de Centrale Studenten Inschrijving (CSI) via het contactformulier.

Op de officiële toelatingseisen kunnen geen uitzonderingen worden gemaakt. Alleen de afdeling Centrale Studenten Inschrijving (CSI) kan uitspraken doen over je toelaatbaarheid op basis van de officiële regels. Aan mededelingen van anderen over je toelaatbaarheid en informatie op deze website kun je geen rechten ontlenen.

Student voor een dag

3 november 2018

Open Dag

Kom naar de Open Dag en proef de sfeer op De Haagse. Ontmoet onze studenten, docenten en studieadviseurs. Tijdens de presentaties maak je kennis met de driejarige opleiding International Sport Management en de kritische, interculturele mindset die je straks in het werkveld nodig hebt.

Keuzehulp

We helpen je graag de juiste keuze te maken

Het kan dat je na een bezoek aan een open dag, na meelopen en/of proefstuderen, na het praten met studenten, docenten, ouders, en decanen nog niet weet wat je moet gaan studeren. Geeft niet, dat gebeurt vaker. Misschien ben jij wel iemand die eerst een jaartje moet gaan werken. Of op wereldreis. Of misschien ligt je ambitie wel ergens anders dan je denkt.
Neem contact op met het Study & Career Centre Bel naar 070-4458595 of stuur een e-mail aan studycareer@hhs.nl

Studie in beeld

Sleep opzij

Geïnteresseerd in
International Sport Management - Engels - Voltijd?