Process & Food Technology - Engels - 3 jaar - Voltijd

Je staat aan het begin van je carrière. Maar wat ga je doen? De 3-jarige opleiding Process and Food Technology biedt een scala aan mogelijkheden. Misschien word je wel een technoloog die werkt aan een nieuw type recyclebaar plastic. Of kies je voor een baan als ingenieur in de fast moving consumer good-industrie. Maar als young professional doe je meer. Je ontdekt hoe de cultuur in ‘jouw’ bedrijf is. Je woont vergaderingen bij, gaat naar bedrijfsfeestjes, ontmoet collega’s. Je leert alles wat er te leren is over ‘jouw’ markt: de laatste ontwikkelingen en wat de concurrentie doet. Omdat Process and Food Technology een internationale opleiding is, kun je overal een baan vinden. En doorstuderen kan natuurlijk ook.

Aan het werk

Dit word je wel
Operations technician
Food technologist
Product designer
Quality controller
Security advisor
Chief firefighter
Drug safety medical adviser
Process safety engineer
Production specialist
Research technician

Oud-studenten aan het woord

Yajing Wang

Over een droombaan

David Broekhuijsen

Over positieve impact

Assia Aouichi

Over mijn master

Sleep opzij

Doorstuderen

Aan hogeschool of universiteit

Zo. Je hebt je diploma van de 3-jarige opleiding Process and Food Technology op zak. Op naar de volgende uitdaging. Kies je voor een master? Dan vind je in het buitenland én in Nederland genoeg mogelijkheden. Let op: vaak moet je eerst een premasterjaar doen om toegelaten te worden. In Nederland vind je prestigieuze masteropleidingen voor Chemical Engineering en Food Technology aan de Technische Universiteit Delft, of aan de Universiteit van Wageningen. Afgestudeerden voor jou kozen voor richtingen als Food Safety, Development and Rural Innovation en Aquaculture and Marine Resource Management.

Liever naar het buitenland? Denk dan eens aan Technische Universiteit van Denemarken (Danmarks Tekniske Universitet) als je je richting Chemical Engineering wilt specialiseren. En voor een master in Management of Bioeconomy, Innovation and Governance is The University of Edinburgh geschikt. Andere PFT-afgestudeerden gingen voor een master in Finland, Engeland of België.

Keuzehulp

We helpen je graag de juiste keuze te maken

Het kan dat je na een bezoek aan een open dag, na meelopen en/of na het praten met studenten, docenten, ouders, en decanen nog niet weet wat je moet gaan studeren. Geeft niet, dat gebeurt vaker. Misschien ben jij wel iemand die eerst een jaartje moet gaan werken. Of op wereldreis. Of misschien ligt je ambitie wel ergens anders dan je denkt.

Geïnteresseerd in
Process & Food Technology - Engels - 3 jaar - Voltijd?

Meld je aan