Vragen?

Neem contact op

Introductie

Binnen organisaties wordt het gebruik van gegevens in besluitvorming steeds vaker toegepast. Hiervoor moeten de juiste gegevens worden beheerd, opgeslagen en verwerkt.

Omdat de vraag naar processen en gegevens vanuit deze processen steeds ingewikkelder en groter wordt, zijn er vaak nieuwe technologieën nodig. In de module Big Data for Business leer je de basiscomponenten om data te vertalen naar inzichten die gebruikt kunnen worden voor besluitvorming.

Alles over toelating

Toelatingscriteria

Om deze module uit de Master of Business Administration te volgen is een bachelordiploma nodig. Plus minimaal 2 jaar relevante werkervaring als bijvoorbeeld manager, adviseur of bedrijfsspecialist.

Meer informatie of direct aanmelden?

Bekijk de Inschrijfvoorwaarden.

 

Jouw investering 

Hoeveel geld en tijd investeer je?

Startdatum 4 september 2023
Duur 10 weken
Lessen

3 uur per week

Tijdsinvestering

3 uur per week en 2 uur per week for groepswerk

Kosten

€ 2.490

Meer over de kosten

De kosten voor deze mastermodule bedragen € 2.490. Over deze mastermodule hoef je geen btw te betalen. Jouw organisatie kan de kosten van deze mastermodule integraal als zakelijke onkosten opvoeren.

Inhoud van de studie

Wat ga je doen?

Werkvormen

Blended learning 

Alle opleidingen van De Haagse Hogeschool Pro worden aangeboden in een blended vorm. Dit houdt in dat er in het programma een mix is van fysiek en online onderwijs. Bij elke opleiding staan persoonlijke aandacht, kwaliteit en praktische toepasbaarheid centraal.  

Een oplossing op maat 

Alle opleidingen kunnen ook incompany gevolgd worden. Wil je een leertraject dat perfect aansluit bij de wensen van je organisatie? Wij denken graag met je mee voor een maatwerkoplossing. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden

Na voltooiing

Big data voor het bedrijfsleven is een kort programma op masterniveau en maakt deel uit van de Master of Business Administration (MBA). Na de laatste sessie lever je een opdracht in. Na succesvolle afronding ontvang je een certificaat. Dit certificaat geeft je vrijstelling van deze

mastermodule als je kiest voor de opleiding Master of Business Administration. Dit certificaat is 5 jaar geldig. Bij inschrijving voor het volledige masterprogramma ontvang je een korting van € 2000 per masterclasscertificaat.