Vragen?

Neem contact op

Introductie

Data Analytics met R is een mastermodule die onderdeel uitmaakt van de MBA, uitstroomprofiel Big Data Analytics. Na succesvolle afronding van de module krijg je vrijstelling voor deze module als je in de toekomst besluit de volledige masteropleiding te volgen.

Alles over toelating

Toelatingscriteria

Om deze module uit de MBA, uitstroomprofiel Big Data Analytics, te kunnen volgen dien je in het bezit te zijn van een relevante bachelors degree met een voldoende sterke kwantitatieve component. Daarnaast dien je minimaal 3 jaar werkervaring te hebben. Ook werk je bij voorkeur in een data-georiënteerde omgeving.

Meer informatie of direct aanmelden?

Waarom deze opleiding?

  • Programmeren in R
  • Inlezen en schonen van gestructureerde databestanden
  • Inlezen en schonen van ongestructureerde databestanden zoals tekstbestanden
  • Visualiseren
  • Data samenvatten door aggregatie
  • Toetsende statistiek
  • Lineair programmeren

Jouw investering 

Hoeveel geld en tijd investeer je?

Startdatum Begin april 2023
Duur 10 weken
Lessen 3 uur per week
Tijdsinvestering 14 uur (11 uur zelfstudie)
Kosten in één keer 2.995
Kosten in termijnen n.v.t.
Boekengeld € 75

 

Meer over de kosten

De kosten voor deze mastermodule bedragen in totaal € 2.995 en voor literatuur betaal je € 75. Over deze mastermodule hoef je geen btw te betalen. Jouw organisatie kan de kosten van deze mastermodule integraal als zakelijke onkosten opvoeren.

Werkvormen

Blended learning

Alle opleidingen van De Haagse Hogeschool Pro worden aangeboden in een blended vorm. Dit houdt in dat er in het programma een mix is van fysiek en online onderwijs. Bij elke opleiding staan persoonlijke aandacht, kwaliteit en praktische toepasbaarheid centraal.

Een oplossing op maat

Alle opleidingen kunnen ook incompany gevolgd worden. Wil je een leertraject dat perfect aansluit bij de wensen van je organisatie? Wij denken graag met je mee voor een maatwerkoplossing. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Het resultaat

Na succesvolle afronding van deze mastermodule krijg je een certificaat van deelname.

Na deze module kun je zelfstandig analyses in R uitvoeren op data uit je eigen organisatie, maar ook met data die publiek beschikbaar zijn. Je kunt onderzoeken in welke mate variabelen samenhangen en beoordelen hoe betrouwbaar je onderzoeksresultaten zijn.