Vragen?

Neem contact op

Introductie

Data Analytics met R is een mastermodule die onderdeel uitmaakt van de MBA, uitstroomprofiel Big Data Analytics. Na succesvolle afronding van de module krijg je vrijstelling voor deze module als je in de toekomst besluit de volledige masteropleiding te volgen.

Alles over toelating

Toelatingscriteria

Om deze module uit de MBA, uitstroomprofiel Big Data Analytics, te kunnen volgen dien je in het bezit te zijn van een relevante bachelors degree met een voldoende sterke kwantitatieve component. Daarnaast dien je minimaal 3 jaar werkervaring te hebben. Ook werk je bij voorkeur in een data-georiënteerde omgeving.

Meer informatie of direct aanmelden?

Waarom deze opleiding?

  • Programmeren in R
  • Inlezen en schonen van gestructureerde databestanden
  • Inlezen en schonen van ongestructureerde databestanden zoals tekstbestanden
  • Visualiseren
  • Data samenvatten door aggregatie
  • Toetsende statistiek
  • Lineair programmeren

Jouw investering 

Hoeveel geld en tijd investeer je?

Startdatum Begin november 2023
Duur 10 weken
Lessen Elke maandag van 18.00 – 21.00 uur
Tijdsinvestering 14 uur (11 uur zelfstudie)
Kosten in één keer 2.995
Kosten in termijnen n.v.t.
Boekengeld € 75

 

Meer over de kosten

Over deze mastermodule hoef je geen btw te betalen. Jouw organisatie kan de kosten van deze mastermodule integraal als zakelijke onkosten opvoeren.

Werkvormen

Blended learning

Alle opleidingen van De Haagse Hogeschool Pro worden aangeboden in een blended vorm. Dit houdt in dat het programma fysiek gevolgd wordt en bij bepaalde omstandigheden kan worden omgezet naar online onderwijs. Bij elke opleiding staan persoonlijke aandacht, kwaliteit en praktische toepasbaarheid centraal.

Een oplossing op maat

Alle opleidingen kunnen ook incompany gevolgd worden. Wil je een leertraject dat perfect aansluit bij de wensen van je organisatie? Wij denken graag met je mee voor een maatwerkoplossing. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Het resultaat

Data Analytics met R is een kort programma dat op masterniveau wordt gegeven en maakt deel uit van de Master of Business Administration (MBA). Na de laatste sessie moet je een opdracht inleveren en na succesvolle afronding ontvang je een certificaat. Dit certificaat geeft je een vrijstelling van deze mastermodule als je ervoor kiest om te beginnen met de Master of Business Administration-opleiding. Het certificaat is 5 jaar geldig. Bij inschrijving voor de gehele masteropleiding ontvang je een korting van € 2.000 per masterclass certificaat.