Vragen?

Neem contact op

Introductie

Operations is het hart van elke organisatie; het maakt niet uit of het bedrijf producten of diensten, of een combinatie hiervan, levert. Operations zorgt voor een efficiënt en doeltreffend verloop van zaken, door middelen en processen goed te beheren.

Zonder goede kennis van operations kun je weinig doen. De Covid-19-pandemie liet overduidelijk zien dat de verstrengeling van de internationale toeleveringsketen de verhouding tussen vraag en aanbod volkomen heeft verstoord, wat leidde tot een wereldwijde economische recessie.

Alles over toelating

Toelatingscriteria

Om deze module uit de Master of Business Administration te volgen is een bachelordiploma nodig. Plus minimaal 2 jaar relevante werkervaring als bijvoorbeeld manager, adviseur of bedrijfsspecialist.

Meer informatie of direct aanmelden?

Jouw investering 

Hoeveel geld en tijd investeer je?

Startdatum 23 november 2023
Duur 10 weken
Lessen

3 uur per week

Tijdsinvestering

3 uur per week en 2 uur per week for groepswerk

Kosten

€ 2.490

 

Meer over de kosten

De kosten voor deze mastermodule bedragen € 2.490. Over deze mastermodule hoef je geen btw te betalen. Jouw organisatie kan de kosten van deze mastermodule integraal als zakelijke onkosten opvoeren.

Inhoud van de studie

Wat ga je doen?

Werkvormen

Blended learning 

Alle opleidingen van De Haagse Hogeschool Pro worden aangeboden in een blended vorm. Dit houdt in dat er in het programma een mix is van fysiek en online onderwijs. Bij elke opleiding staan persoonlijke aandacht, kwaliteit en praktische toepasbaarheid centraal.  

Een oplossing op maat 

Alle opleidingen kunnen ook incompany gevolgd worden. Wil je een leertraject dat perfect aansluit bij de wensen van je organisatie? Wij denken graag met je mee voor een maatwerkoplossing. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden

Na voltooiing

Operations management is een kort programma dat op masterniveau wordt onderwezen en deel uitmaakt van de opleiding Master of Business Administration (MBA). Na de laatste sessie lever je een opdracht in. Na succesvolle afronding ontvang je een certificaat. Dit certificaat geeft je vrijstelling van deze mastermodule als je kiest voor de opleiding Master of Business Administration. Dit certificaat is 5 jaar geldig. Bij inschrijving voor het volledige masterprogramma ontvang je een korting van € 2000 per masterclasscertificaat.