Vragen?

Neem contact op

Introductie

Wil je effectief kunnen adviseren, begeleiden en sturen in een veranderende organisatie? In deze module wordt de basis gelegd om te adviseren met effect.

Je leert je rol in te nemen als adviseur of leidinggevende en krijgt daartoe een theoretisch fundament en handvatten voor de praktijk. Daarbij ontwikkel je je persoonlijk profiel als professional en adviseur. Ook in het kader van loopbaanoriëntatie kan deze module praktische betekenis hebben.

Deze module is afkomstig uit de volledige post-hbo-opleiding Advies & Verandermanagement. Wil je na afloop verder studeren? Dan krijg je vrijstelling voor deze module en kun je de volledige opleiding afronden.

Toelatingseisen

Toelatingscriteria

Om goed toegerust deze module te kunnen volgen, heb je een werk- en denkniveau op hbo-niveau en minimaal 4 jaar werkervaring. In uitzonderlijke gevallen kan hiervan afgeweken worden. Een intakegesprek maakt onderdeel uit van de toelatingsprocedure.

Meer informatie of direct aanmelden?

Jouw investering 

Hoeveel geld en tijd investeer je?

Startdatum 23 en 24 november 2023 (start met twee lesdagen achter elkaar)
Duur 2 maanden
Lessen 23 en 24 november 2023, 8 en 12 december 2023, 12 en 26 januari 2024
Tijdsinvestering 10 uur per week (circa 7 uur zelfstudie)
Kosten in één keer € 2.995
Boekengeld € 75

* Over deze module hoef je geen btw te betalen. Jouw organisatie kan de kosten van deze module integraal als zakelijke onkosten opvoeren.

Inhoud van de studie

In de module Adviseren als tweede beroep komen de volgende onderwerpen aan bod:
Onderwerpen
Werkvormen

Blended learning
Alle opleidingen van De Haagse Hogeschool Pro worden aangeboden in een blended vorm. Dit houdt in dat er in het programma een mix is van fysiek en online onderwijs. Bij elke opleiding staan persoonlijke aandacht, kwaliteit en praktische toepasbaarheid centraal. 

Een oplossing op maat
Alle opleidingen kunnen ook incompany gevolgd worden. Wil je een leertraject dat perfect aansluit bij de wensen van je organisatie? Wij denken graag met je mee voor een maatwerkoplossing. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Het resultaat

Wanneer je deze opleiding succesvol hebt afgerond:

  • krijg je een waardevol deelnamecertificaat van De Haagse Hogeschool.
  • kun je op beleids- en operationeel niveau als adviseur en/of als verandermanager een essentiële rol spelen in elke verandersituatie binnen jouw organisatie;
  • ben je binnen jouw organisatie een deskundige gesprekspartner op het gebied van verandervraagstukken.