Bedrijfskunde - Deeltijd

Als bedrijfskundige kun je nu verder met je carrière. Mogelijk ambieer je intern een andere functie of is het zelfs tijd om iets geheel anders te gaan doen. Wij krijgen dikwijls terug van studenten dat ze door deze opleiding met een totaal andere blik naar hun organisaties kijken, ‘nu snap ik waarom de dingen gaan zoals ze gaan en kan ik daar bewuster invloed op uitoefenen’. Carrièremogelijkheden zijn er met je diploma Bedrijfskunde volop, zowel in de publieke sector als in het business domein.

Aan het werk

Wat kun je later worden en wat niet

Dit word je wel
Manager
Arbeidsbemiddelaar
Incassomedewerker
Contractadviseur
Strategisch analist
Dit word je niet
Accountant
Controller
Politicus
Advocaat

Doorstuderen

Aan hogeschool of universiteit

Heb je je bachelordiploma op zak en bevalt het studeren wel? Dan kun je nog verder studeren na Bedrijfskunde. Je kunt een hbo-master volgen aan De Haagse of een andere hogeschool. Of je gaat naar een universiteit. Dan heb je drie opties. Je start met een universitaire bachelor en dan hoef je sommige vakken wellicht niet te volgen. Of je volgt een speciaal schakeltraject, meestal van een jaar. Daarmee kun je direct beginnen met je universitaire master. Dat kan bijvoorbeeld in Rotterdam of Amsterdam. Tot slot kun je ook een master volgen in het buitenland.

Keuzehulp

We helpen je graag de juiste keuze te maken

Het kan dat je na een bezoek aan een open dag, na meelopen en/of proefstuderen, na het praten met studenten, docenten, ouders, en decanen nog niet weet wat je moet gaan studeren. Geeft niet, dat gebeurt vaker. Misschien ben jij wel iemand die eerst een jaartje moet gaan werken. Of op wereldreis. Of misschien ligt je ambitie wel ergens anders dan je denkt.

Geïnteresseerd in
Bedrijfskunde - Deeltijd?