Bedrijfskunde - Deeltijd

Als flexibele professional die meedenkt met andere afdelingen lig je uitstekend in de markt. Jij hebt je blik verruimd, overziet de menselijke kant, de proceskant en de economische kant van de bedrijfsvoering. Die veelheid aan kijkvensters stelt je in staat knelpunten te signaleren en op te lossen, over de afdelingen heen. Zo richt je de organisatie efficiënter in en vergroot je het welzijn van de medewerkers. Carrièremogelijkheden zijn er met je bachelor Bedrijfskunde volop, zowel in de publieke sector als in het businessdomein. Ambitie om nog verder door te stromen? Aan De Haagse kun je een master volgen en je kunt ook naar de universiteit. Kortom: jij bent klaar voor een Leven Lang Ontwikkelen.

Beroepsperspectief

Aansluitende functies

Passende beroepen
Consultant
Projectmanager
Adviseur bedrijfsvoering
Manager
Contractadviseur
Strategisch analist
Minder passende beroepen
Accountant
Controller
Politicus
Advocaat

Onze oud-studenten aan het woord

Jamaica den Heijer

Duurzaamheids- en Innovatiemanager

Sleep opzij

Doorstuderen

Aan hogeschool of universiteit

Heb je je bachelordiploma op zak en bevalt het studeren wel? Dan kun je nog verder studeren na Bedrijfskunde. Je kunt een hbo-master volgen aan De Haagse of een andere hogeschool. Of je gaat naar een universiteit. Dan heb je drie opties. Je start met een universitaire bachelor en dan hoef je sommige vakken wellicht niet te volgen. Of je volgt een speciaal schakeltraject, meestal van een jaar. Daarmee kun je direct beginnen met je universitaire master. Dat kan bijvoorbeeld in Rotterdam of Amsterdam. Tot slot kun je ook een master volgen in het buitenland.

Keuzehulp

We helpen je graag de juiste keuze maken

Het kan zijn dat je na een bezoek aan de Open Dag of na het spreken met docenten en deeltijdstudenten nog niet weet welke opleiding je moet kiezen. Of misschien twijfel je of je over de juiste papieren of werkervaring beschikt om de opleiding van jouw voorkeur te kunnen volgen. We helpen je graag om de opleiding te vinden die het best past bij jouw toekomstperspectief!

Geïnteresseerd in
Bedrijfskunde - Deeltijd?