Bedrijfskunde - Deeltijd
Vestigingsinformatie
Locatie Den Haag
Johanna Westerdijkplein 752521 EN Den Haag
Aanmelden
Inschrijfprocedure
Je aanmelden voor een opleiding doe je via Studielink. Wil je eerst meer weten over hoe het aanmeldproces precies in zijn werk gaat? Kijk dan op onze pagina Aanmelden, hoe doe je dat? Hier vind je ook belangrijke deadlines. Deze opleiding start in september en heeft geen februari-instroom.Opleidingsgegevens
- Officiële opleidingsnaam: Bedrijfskunde
- Naam internationaal: Business Administration
- Opleidingscode (Isat): 34035
- Instellingscode (Brin): 27UM
De officiële opleidingsnaam en de officiële internationale naam op het moment van afstuderen zullen op het getuigschrift worden vermeld.
Meer informatie over de accreditatie van deze opleiding vind je op de website van de Nederlands-Vlaamse Accreditatieorganisatie (NVAO).
Downloads
Contact met de opleiding
Heb je nog vragen over de opleiding en/of je werk relevant is, neem gerust contact met ons op. Je kunt je vragen bij voorkeur stellen via ons contactformulier. Wij nemen dan binnen 3 werkdagen contact met je op. Heb je een urgente vraag? Dan zijn we telefonisch bereikbaar via:
Mijke Post (studieadviseur / docent): 06 - 14 32 83 67
Wouter Breunesse (leercoach / docent): 06 - 27 17 05 91
Ginger Martina-du Chatenier (opleidingsmanager): 06 - 28 17 29 47
Let op: vanaf 15 juli tot 22 augustus zijn we bereikbaar via 06-39078239 of w.vroegop@hhs.nl (Wies Vroegop). Een intakegesprek (verplicht voor aanvang studie om de werkplek te bespreken) kun je inplannen via dit e-mailadres of telefoonnummer en zal op 22 of 23 augustus telefonisch worden gehouden.
Studiekosten
Collegegeld
Als je je aan het begin van het studiejaar inschrijft, doe je dat in principe voor een heel jaar, onafhankelijk van het aantal vakonderdelen dat je in dat jaar volgt. Je betaalt dan ook voor een heel jaar. Als je je later in het studiejaar inschrijft, betaal je een evenredig deel van het collegegeld.
Studiefinanciering
Studenten die in deeltijd studeren komen niet in aanmerking voor een studietoelage in het kader van de Wet op de studiefinanciering. Er worden dus ook geen studieschulden opgebouwd.
Vergoedingen
Vaak zijn werkgevers bereid (een deel van) de kosten voor hun rekening te nemen. Wij adviseren je daarom eerst met je werkgever te overleggen. De kosten die je voor je opleiding maakt, zijn aftrekbaar bij je belastingaangifte. Als je geen baan hebt en je positie op de arbeidsmarkt wil verbeteren, kun je in enkele gevallen een opleiding in deeltijd volgen met behoud van uitkering. Misschien kom je in aanmerking voor bepaalde vergoedingen (boeken/materiaalkosten). Je kunt hierover contact opnemen met de afdeling Sociale Zaken in je woonplaats.