Finance & Control - Voltijd

Als breed ontwikkelde bedrijfseconoom, op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de nieuwe economie, ben jij overal inzetbaar en kun je op veel plekken terecht. Je werkt in het hart van de onderneming of organisatie en bent als financieel adviseur betrokken bij belangrijke projecten. Dankzij jou zijn de bedrijfsprocessen efficiënt en productief. Of je nu wilt werken bij een klein bedrijf of bij een multinational, in Nederland of in het buitenland: aan jou de keus. Met je diploma Finance & Control op zak ligt de wereld voor je open!

Aan het werk

Wat kun je later worden en wat niet

Dit word je wel
Businesscontroller
Compliance manager
Business process analist
Financieel consultant
Financieel directeur
Zelfstandig ondernemer
Dit word je niet
Bedrijfsjurist
Belastingadviseur
Marketingspecialist
Personeelsadviseur
Productieplanner
Logistiek medewerker

Dit kan jij straks ook

Onze oud-studenten aan het woord

Marjolein Ham

Over haar droombaan

Kristiaan van der Weijde

Over zijn studiekeuze

Tjerk Overduin

Over bedrijfsvoering in de gezondheidszorg

Negin van Petersen - Mashal

Over leidinggeven aan een groot team

Sleep opzij

Doorstuderen

Aan de hogeschool of universiteit

Heb je je bachelordiploma op zak en bevalt het studentenleven je wel? Dan kun je nog verder studeren na je opleiding Finance & Control. Je kunt een hbo-master volgen aan The Hague Graduate School, een onderdeel van De Haagse Hogeschool, of aan een andere hogeschool. Denk bijvoorbeeld aan de Master of Business Administration (MBA). Andere masters die goed op je bachelor aansluiten zijn: Master of Financial Management and Control en Master Risicomanagement. Je kunt ook doorstuderen aan een universiteit. Meestal moet je daarvoor eerst een speciaal instroomprogramma van een jaar volgen, maar bij ons is dat anders geregeld.

Speciale doorstroomminor
Als je bij ons voor de doorstroomminor kiest, kun je gelijk door naar de masterstudies Accounting & Auditing, Accounting & Control en Accounting & Finance van Erasmus School of Economics van de Erasmus Universiteit. Deze speciale doorstroomminor heeft exact dezelfde inhoud als de premaster van de Erasmus Universiteit. Zo win je 1 jaar, omdat je het normale schakeljaar niet hoeft te volgen. Interessant!

Nieuws en Evenementen

Evenementen


  1. 6 februari 2021
    Bezoek onze online Open Dag
Bekijk al onze evenementen

Keuzehulp

We helpen je graag de juiste keuze te maken

Het kan dat je na een bezoek aan een open dag, na meelopen en/of na het praten met studenten, docenten, ouders, en decanen nog niet weet wat je moet gaan studeren. Geeft niet, dat gebeurt vaker. Misschien ben jij wel iemand die eerst een jaartje moet gaan werken. Of op wereldreis. Of misschien ligt je ambitie wel ergens anders dan je denkt.

Geïnteresseerd in
Finance & Control - Voltijd?

Meld je aan