Huidtherapie - Deeltijd

Met jouw skills en kennis verbeter je de kwaliteit van leven van patiënten met een huidaandoening. Als gediplomeerd huidtherapeut zet je misschien wel een eigen praktijk op, of ga je werken in een zorgcentrum of een ziekenhuis.

Beroepsperspectief

Aansluitende functies

Passende beroepen
Huidtherapeut met een eigen praktijk
Huidtherapeut in een zorgcentrum
Huidtherapeut in een ziekenhuis
Huidtherapeut in het buitenland
Minder passende beroepen
Dermatoloog
Schoonheidsspecialist
Arts
Laborant
Apotheker

Doorstuderen

Je bent nu Bachelor of Science, maar je wilt nog verder studeren. De master Gezondheidswetenschappen behoort dan tot de mogelijkheden. Of je stroomt via een premaster door naar een universitaire master in de richting van bijvoorbeeld Zorgmanagement of Health, Economics, Policy and Law.

Als je niet wilt doorstuderen, maar wel aan de slag wilt als huidtherapeut, dan moet je ieder jaar een aantal trainingen en congressen bijwonen. Ben je een aantal jaar werkzaam in het werkveld? Dan kun je in aanmerking komen om de master Physician Assistent te volgen.  

Keuzehulp

We helpen je graag de juiste keuze maken

Het kan zijn dat je na een bezoek aan de Open Dag of na het spreken met docenten en deeltijdstudenten nog niet weet welke opleiding je moet kiezen. Of misschien twijfel je over de juiste papieren, de relevantie van je werkplekof werkervaring om de opleiding van jouw voorkeur te kunnen volgen. We helpen je graag om de opleiding te vinden die het best past bij jouw toekomstperspectief! 

Geïnteresseerd in
Huidtherapie - Deeltijd?