Huidtherapie - Deeltijd

Met jouw skills en kennis verbeter je de kwaliteit van leven van patiënten met een huidaandoening. Als gediplomeerd huidtherapeut zet je misschien wel een eigen praktijk op, of ga je werken in een zorgcentrum of een ziekenhuis.

Aan het werk

Dit word je wel
Huidtherapeut met een eigen praktijk
Huidtherapeut in een zorgcentrum
Huidtherapeut in een ziekenhuis
Huidtherapeut in het buitenland
Dit word je niet
Dermatoloog
Schoonheidsspecialist
Arts
Laborant
Apotheker

Doorstuderen

Je bent nu Bachelor of Science, maar je wilt nog verder studeren. De master Gezondheidswetenschappen behoort dan tot de mogelijkheden. Of je stroomt via een premaster door naar een universitaire master in de richting van bijvoorbeeld Zorgmanagement of Health, Economics, Policy and Law.

Als je niet wilt doorstuderen, maar wel aan de slag wilt als huidtherapeut, dan moet je ieder jaar een aantal trainingen en congressen bijwonen. Ben je een aantal jaar werkzaam in het werkveld? Dan kun je in aanmerking komen om de master Physician Assistent te volgen.  

Keuzehulp

We helpen je graag de juiste keuze te maken

Het kan dat je na een bezoek aan een open dag, na meelopen en/of na het praten met studenten, docenten, ouders, en decanen nog niet weet wat je moet gaan studeren. Geeft niet, dat gebeurt vaker. Misschien ben jij wel iemand die eerst een jaartje moet gaan werken. Of op wereldreis. Of misschien ligt je ambitie wel ergens anders dan je denkt.

Geïnteresseerd in
Huidtherapie - Deeltijd?

Meld je aan