Human Resource Management - Deeltijd

Johanna Westerdijkplein 75
2521 EN Den Haag

Opleidingsgegevens

Deze opleiding staat als volgt geregistreerd in het Centraal Register Opleidingen Hoger Onderwijs (CROHO):
  • Officiële opleidingsnaam: Human Resource Management
  • Naam internationaal: Human Resource Management
  • Opleidingscode (Isat): 34609
  • Instellingscode (Brin): 27UM

De officiële opleidingsnaam en de officiële internationale naam op het moment van afstuderen zullen op het getuigschrift worden vermeld.

Meer informatie over de accreditatie van deze opleiding vind je op de website van de Nederlands-Vlaamse Accreditatieorganisatie (NVAO).

Downloads

Tijdens de gehele studie is maandag de vaste opleidingsdag, van 14.45 tot 21.45 uur. Incidenteel wordt beschikbaarheid vanaf 13.00 uur gevraagd.

Contact met de opleiding

Je vragen over toegangseisen, instromen en studeren bij Human Resource Management leg je voor aan Hans Veentjer via e-mail h.e.veentjer@hhs.nl.

Studiekosten

Collegegeld

Als je je aan het begin van het studiejaar inschrijft, doe je dat in principe voor een heel jaar, onafhankelijk van het aantal vakonderdelen dat je in dat jaar volgt. Je betaalt dan ook voor een heel jaar. In het eerste jaar van je inschrijving heb je de mogelijkheid je tussentijds uit te schrijven en een deel van het collegegeld terug te krijgen. In de volgende jaren is dat slechts in bijzondere gevallen mogelijk. Als je je later in het studiejaar inschrijft, betaal je een evenredig deel van het collegegeld

Studiefinanciering

Studenten die in deeltijd studeren komen niet in aanmerking voor een studietoelage in het kader van de Wet op de studiefinanciering. Er worden dus ook geen studieschulden opgebouwd. Wel is het noodzakelijk je aan te melden bij DUO, voorheen IB-Groep (via Studielink).

Vergoedingen

Vaak zijn werkgevers bereid (een deel van) de kosten voor hun rekening te nemen. Wij adviseren je daarom eerst met je werkgever te overleggen. De kosten die je voor je opleiding maakt, zijn aftrekbaar bij je belastingaangifte. Als je geen baan hebt en je positie op de arbeidsmarkt wil verbeteren, kun je in enkele gevallen een opleiding in deeltijd volgen met behoud van uitkering. Misschien kom je in aanmerking voor bepaalde vergoedingen (boeken/materiaalkosten). Je kunt hierover contact opnemen met de afdeling Sociale Zaken in je woonplaats.