Technische Bedrijfskunde - Voltijd

Als technisch bedrijfskundige doe je marktonderzoek naar een nieuw product bij een levensmiddelenfabrikant. Dat doe je, als je na de opleiding aan het werk gaat met échte opdrachten. Maar als young professional doe je meer. Je ontdekt bijvoorbeeld hoe de cultuur in ‘jouw’ bedrijf is. Je woont vergaderingen bij, gaat naar bedrijfsfeestjes, ontmoet collega’s. Daarnaast leer je ‘jouw’ markt kennen. Wat er speelt, wie je concurrenten zijn en wat ze doen. Je leert, kortom, hoe het is om te werken.

Aan het werk

Wat kun je later worden en wat niet

Dit word je wel
Organisatieadviseur
Hoofd inkoop
Consultant
Kwaliteitsmanager
Sales-executive
Projectleider
Systeem/informatieanalist
Productmanager
Dit word je niet
Technisch specialist

Doorstuderen

Aan de TU Delft

Voor verschillende technische opleidingen kun je al tijdens je studie of direct na je studie een schakeltraject volgen. Denk bijvoorbeeld aan de premaster van de TU Delft: het schakelprogramma van de TU is online te volgen en de vestiging van De Haagse Hogeschool in Delft is op dezelfde campus.

Keuzehulp

We helpen je graag de juiste keuze te maken

Het kan dat je na een bezoek aan een open dag, na meelopen en/of na het praten met studenten, docenten, ouders, en decanen nog niet weet wat je moet gaan studeren. Geeft niet, dat gebeurt vaker. Misschien ben jij wel iemand die eerst een jaartje moet gaan werken. Of op wereldreis. Of misschien ligt je ambitie wel ergens anders dan je denkt.

Geïnteresseerd in
Technische Bedrijfskunde - Voltijd?

Meld je aan