Vragen?

Introductie

Machine Learning is een mastermodule die deel uitmaakt van de MBA, uitstroomprofiel Big Data Analytics.

Na succesvolle afronding van de module krijg je vrijstelling voor deze module als je in de toekomst besluit de volledige masteropleiding te volgen.

Alles over toelating

Toelatingscriteria

Om deze module uit de MBA, uitstroomprofiel Big Data Analytics, te kunnen volgen dien je in het bezit te zijn van een relevante bachelors degree met een voldoende sterke kwantitatieve component. Daarnaast heb je minimaal 3 jaar relevante werkervaring en werk je bij voorkeur in een data georiënteerde omgeving.

Meer informatie of direct aanmelden?

Jouw investering

Hoeveel geld en tijd investeer je?

Startdatum Volgt zo spoedig mogelijk
Duur 12 weken
Lessen elke maandag van 18.30 tot 21.30 uur
Zelfstudie 11 uur per week
Tijdsinvestering 14 uur per week
Kosten in één keer

Boekengeld  € 75

Over deze module hoef je geen btw te betalen.

Je investering in geld

De kosten voor deze mastermodule bedragen € 2.995. Reken daarnaast op een bedrag van € 75 voor de boeken. Over deze mastermodule hoef je geen btw te betalen. Jouw organisatie kan de kosten van deze mastermodule integraal als zakelijke onkosten opvoeren.

In de module Machine Learning komen de volgende onderwerpen aan bod:

• Supervised en unsupervised learning;

• Regressie- en classificatiemodellen;

• Lineaire regressiemodellen;

• Logistische regressiemodellen;

• Decision trees;

• Criteria voor modelkeuze;

• Valideren van modelkeuze;

• Neurale netwerken;

• Optimaliseringsproblemen onder randvoorwaarden.

Werkvormen

Blended learning

Alle opleidingen van De Haagse Hogeschool Pro worden aangeboden in blended vorm. Dit houdt in dat er in het programma een mix is van fysiek en online onderwijs. Bij elke opleiding staan persoonlijke aandacht, kwaliteit en praktische toepasbaarheid centraal.

Een oplossing op maat

Alle opleidingen kunnen ook incompany gevolgd worden. Wil je een leertraject dat perfect aansluit bij de wensen van je organisatie? Wij denken graag met je mee voor een maatwerkoplossing. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Het resultaat

• Na succesvolle afronding van deze mastermodule krijg je een certificaat van deelname.

• Na deze module ken je de belangrijkste modellen voor machine learning en kun je er enkele zelf bouwen. Je begrijpt de wiskundige achtergrond en kunt beoordelen welke modellen je nodig hebt voor je eigen vraagstukken.