Vragen?

Neem contact op

Introductie

Strategisch Risk Management is een mastermodule die onderdeel uitmaakt van de masteropleiding Risicomanagement.

Na succesvolle afronding van de module krijg je vrijstelling voor deze module als je in de toekomst besluit de volledige masteropleiding te volgen. Informatie over de volledige masteropleiding vind je hier.

Alles over toelating

Toelatingscriteria

Om deze module uit de Master Risicomanagement te mogen volgen, heb je een hbo- of wo-diploma nodig en minimaal 2 jaar relevante werkervaring.

Meer informatie of direct aanmelden?

Jouw investering 

Hoeveel geld en tijd investeer je?

Startdatum Volgt zo spoedig mogelijk
Duur 6 weken
Lessen Elke vrijdag van 13.00 tot 16.00 uur
Tijdsinvestering 9 uur (6 uur zelfstudie)
Kosten in één keer 1.795
Kosten in termijnen n.v.t.
Boekengeld

€ 100

Meer over de kosten

De kosten voor deze mastermodule bedragen € 1.795. De kosten voor boeken bedragen € 100. Over deze mastermodule hoef je geen btw te betalen. Jouw organisatie kan de kosten van deze mastermodule integraal als zakelijke onkosten opvoeren.

Inhoud van de studie

Werkvormen

Blended learning

Alle opleidingen van De Haagse Hogeschool Pro worden aangeboden in een blended vorm. Dit houdt in dat er in het programma een mix is van fysiek en online onderwijs. Bij elke opleiding staan persoonlijke aandacht, kwaliteit en praktische toepasbaarheid centraal. 

Een oplossing op maat

Alle opleidingen kunnen ook incompany gevolgd worden. Wil je een leertraject dat perfect aansluit bij de wensen van je organisatie? Wij denken graag met je mee voor een maatwerkoplossing. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Na succesvolle afronding van deze mastermodule krijg je een certificaat van deelname.