Luke Koppe, ORM student - Kan ik helpen?

De keuze van de juiste studierichting vraagt om een gedegen oriëntatie! In deze tijd kun je helaas geen fysieke open dagen van hogescholen en universiteiten bezoeken. Er is in Den Haag een mooi initiatief van studenten die vragen beantwoorden over de studie die zij op dit moment volgen. Dit alles om aankomende studenten een zo realistisch mogelijk beeld te geven van de opleiding.

Luke_Koppe5e58bf7479b31 Mocht jij iemand kennen die vragen heeft over de opleiding Ondernemerschap & Retail Managent (ORM) aan de Haagse Hogeschool, of over een andere opleiding? Stuur mij dan een bericht. Ik ga mijn studenten- en docentennetwerk inzetten om zoveel mogelijk informatie met je te delen. Ik hoop dat we aankomende studenten zo goed mogelijk kunnen voorbereiden bij het maken van de juiste studiekeuze. Want het blijft een gekke tijd, maar het brengt ook goede dingen in de mens naar boven.

Het is bijvoorbeeld mooi om te zien hoe iedereen voor elkaar klaar staat. Als beginnend ondernemer vind ik het prachtig om te zien dat concurrentie voor veel lokale partijen niet meer bestaat. Ondernemers slaan de handen ineen en helpen elkaar. Waar je voorheen misschien een concurrent was, ben je nu een partner.

Ik hoop dat deze manier van denken zich vertaalt in een ondernemende SAMENleving. Uiteraard is concurrentie ook goed en nodig in de ondernemerswereld. Maar door deze tijd wordt men gedwongen anders na te denken, anders te handelen en meer samen te doen. Ik denk dat dit iets heel moois is in een rare tijd.

De wereld staat op zijn kop, dan kunnen wij dat net zo goed ook doen.

Wil je Luke Koppe een vraag stellen? Dan kun je hem een e-mail sturen