Hoe moet je omgaan met een dringend advies tot quarantaine?

HB-15mt Ben jij recent in een van de oranje regio’s geweest waarvoor de overheid nu het dringende advies geeft om na terugkomst in quarantaine te gaan? Of is je dat gevraagd naar aanleiding van een contact met iemand die positief getest is op het Covid-19 virus? Dan vragen we je om je ook echt aan dat dringende advies te houden, en dus ook niet naar De Haagse Hogeschool te komen. Dat doe je niet voor jezelf, maar juist ook voor je naasten, je medestudenten en de kwetsbaren van onze samenleving. Alleen door alle maatregelen, waar de zelfquarantaine onderdeel van uitmaakt, goed op te volgen, kunnen we voorkomen dat het virus onze samenleving en ons onderwijs voor een tweede keer vrijwel stil kan leggen. 
Maak je je zorgen over het missen van (delen van) je studieprogramma die alleen fysiek worden aangeboden? Neem dan zo snel mogelijk contact op met je opleiding, zij kunnen je helpen met zoeken naar mogelijke oplossingen en alternatieven. 

Wat de impact is van de anderhalve meter maatregelen, en antwoord op je vragen hierover vind je op de anderhalvemeterimpact-pagina.