Update 26-1: Avondklok en ongeregeldheden

Het kan niemand zijn ontgaan: het is onrustig in Den Haag, en het is nog onduidelijk hoe dat zich zal ontwikkelen.

Covid_26-01_NL@300x

De Haagse Hogeschool heeft, vandaag en in de aankomende dagen, ook in de avonduren enkele toetsen ingeroosterd staan zoals toegestaan binnen de kaders van de avondklok. Hoewel de gebouwen van de hogeschool en hun directe omgeving veilig zijn, hechten wij er aan zo zeker mogelijk te zijn dat onze studenten en medewerkers die voor toetsing naar de hogeschool moeten komen, ook weer veilig terug naar huis kunnen reizen. De ongeregeldheden, die een onvoorspelbaar karakter hebben, doen afbreuk aan die zekerheid.

Daarom hebben wij besloten om voor al onze vestigingen de fysieke tentamens die vanavond na 19.30 zouden starten, af te zeggen.

Vanaf morgen, woensdag 27-1, tot nader order zal  voor de fysieke avondtentamens op onze vier vestigingen die na 19.00 uur door zouden lopen een alternatief worden gezocht. Onze gebouwen zullen dan om 20.00 uur sluiten.

Alle studenten die dit betreft, zijn of worden hierover geïnformeerd via hun opleiding.

Pas goed op jezelf en op elkaar,

Namens het Crisis Management Team

Elisabeth Minnemann, Hans Camps, Rajash Rawal