De Haagse Hogeschool start het komende jaar op woensdag 30 augustus met een groot introductiefeest voor de nieuwe en bestaande studenten. Het feest vindt plaats op het Johanna Westerdijkplein, voor de ingang van het hoofdgebouw, en start om 16.00 uur. We bieden een uitgebreide informatiemarkt waar alle informatie te halen is om goed aan de slag te gaan. Veel opleidingen zijn dan met hun eerstejaarsstudenten aanwezig. Dat belooft dus een mooi spektakel te worden.   
  
De informatiemarkt met 50 stands biedt informatie over studentenverenigingen, sport, uitgaan, welzijn, studentvoorzieningen en heel veel meer informatie om de studenten zich snel thuis te laten voelen op De Haagse en in Den Haag als studentenstad. Uiteraard zijn er bars en foodtrucks aanwezig voor lekkere hapjes en drankjes.   

Op het podium draaien studenten-dj’s de nieuwste hits en speelt de huisband van studentenroeivereniging Pelargos hun nieuwste repertoire. Uiteraard gaat het College van Bestuur een openingswoord doen en proosten we samen met alle studenten op het nieuwe collegejaar.  

Meer informatie is beschikbaar op deze welkomstpagina. Of kom langs bij Campus Student Life & Sports op Johanna Westerdijkplein 66, direct naast de AH to go.