In de week van 2 september verwelkomt De Haagse de nieuwe lichting studenten. Dat vieren we natuurlijk! En wel met de feestelijke start van het studiejaar op donderdag 5 september.  

We gaan om 15.00 uur van start met de grote Haagse Infomarkt waar je kennis kunt maken met meer dan 60 studentenverenigingen en -organisaties, sportclubs, uitgaan, services van De Haagse Hogeschool, leuke discounts en nog heel veel meer. Op het podium draaien (studenten) dj’s de nieuwste hits en speelt studentenband The Storks hun nieuwste repertoire. Uiteraard doet het College van Bestuur een welkomstwoord en proosten we samen met alle studenten op het nieuwe collegejaar! 

Het programma

15.00Start van de grote Haagse Infomarkt 
15.00M.I.A. 
M.I.A. combineert haar creatieve house-tunes met de nieuwste nummers die allemaal lekker zijn. Je gaat nog veel van haar horen.
16.00THE STORKS 
Een geweldige meezingband van de Studentenroeivereniging Pelargos. Een legendarische band die iedereen samenbrengt!
16.45IKRAM 
DJ & producer die zorgt voor aanstekelijke ritmes en catchy grooves op de dansvloer met haar passie voor housemuziek.
17.45DJ’S WITH AFRITUDE 
Winnaars van de Student DJ Contest ’24, hoofdprogramma Bevrijdingsfestival ’24, urban en alle stijlen die ze graag mixen, je kunt niet stoppen met dansen. 
18.00Einde infomarkt
18.30Aftrap studiejaar 2024- 2025 
De boodschap van het College van Bestuur van De Haagse Hogeschool aan alle nieuwe studenten. 
18.45ZIGGY 
Haagse Ziggy Kuylaars a.k.a DJ ZIGGY. Met tracks uitgebracht op Spinnin' Records en de labels van Afrojack en Steve Aoki, maakte hij ook remixes voor Martin Solveig, Timbaland en Flo Rida. Met een groot scala aan verschillende stijlen zoals House, Urban, Classics en zijn eigen Bootlegs en edits, is ZIGGY een dj die de club op zijn kop zet. Deze DJ wil je niet missen! 
20.00Einde programma