Elektrotechniek - Voltijd

Rotterdamseweg 137
2628 AL Delft

Opleidingsgegevens

Deze opleiding staat als volgt geregistreerd in het Centraal Register Opleidingen Hoger Onderwijs (CROHO):
  • Officiële opleidingsnaam: Elektrotechniek
  • Naam internationaal: Electrical and Electronic Engineering
  • Opleidingscode (Isat): 34267
  • Instellingscode (Brin): 27UM

De officiële opleidingsnaam op het moment van afstuderen zal op het getuigschrift worden vermeld.

Meer informatie over de accreditatie van deze opleiding vind je op de website van de Nederlands-Vlaamse Accreditatieorganisatie (NVAO).

Contact met de opleiding

Je vragen over toegangseisen, instromen en studeren bij Elektrotechniek leg je voor aan studieadviseur Michael Dirksen via e-mail c.f.m.dirksen@hhs.nl of telefoon 015 - 2606 314. Heb je vragen over de inhoud van de studie? Neem dan contact op met Daniël Holt via d.holt@hhs.nl of 06 - 413 393 33. Hij is de teamleider van de voltijd- en duaalopleiding Elektrotechniek.

Contact met de student

Studiekosten

Collegegeld

De collegegeldbedragen voor het gesubsidieerde onderwijs worden door het ministerie vastgesteld. Je moet eerst het collegegeld betalen, voordat je mag worden (her)ingeschreven. Je kunt het bedrag ineens betalen via de bank, maar er zijn ook mogelijkheden voor gespreide betaling. Bij gespreide betaling worden administratiekosten in rekening gebracht. Blijf op de hoogte van de huidige stand van zaken omtrent het collegegeld. Houd bovendien rekening met bijkomende kosten zoals boeken en andere leermiddelen.

Studiefinanciering

Studenten die voltijd of duaal studeren komen in aanmerking voor een studietoelage in het kader van de Wet op de studiefinanciering. Kijk voor meer informatie op de website van DUO.