Mens en Techniek | Bewegingstechnologie - Voltijd

Als bewegingstechnoloog doe je onderzoek naar het schoudergewricht. Dat doe je, als je na de opleiding aan het werk gaat met échte opdrachten. Maar als young professional doe je meer. Je ontdekt bijvoorbeeld hoe de cultuur in ‘jouw’ bedrijf is. Je woont vergaderingen bij, gaat naar bedrijfsfeestjes, ontmoet collega’s. Daarnaast leer je ‘jouw’ markt kennen. Wat er speelt, wie je concurrenten zijn en wat ze doen. Je leert, kortom, hoe het is om te werken.

Aan het werk

Wat kun je later worden en wat niet

Dit word je wel
Bewegingsonderzoeker
Sportbrace-ontwikkelaar
Softwareontwikkelaar bewegingsanalyse
Adviseur revalidatieproducten
Manager beweeglab
Field lab beheerder
Dit word je niet
Ergotherapeut
Fysiotherapeut
Orthopedisch instrumentmaker

Doorstuderen

Heb je je bachelordiploma op zak en bevalt het studentenleven je wel? Dan kun je nog verder studeren na Mens en Techniek - Bewegingstechnologie. Volg een master Bewegingswetenschappen aan het VU Amsterdam of Biomedical Engineering aan de Technische Universiteit Delft. Maar je kunt natuurlijk ook terecht op De Haagse. Logische keuze is bijvoorbeeld de opleiding Industrieel Product Ontwerpen.

Nieuws en Evenementen

Keuzehulp

We helpen je graag de juiste keuze te maken

Het kan dat je na een bezoek aan een open dag, na meelopen en/of proefstuderen, na het praten met studenten, docenten, ouders, en decanen nog niet weet wat je moet gaan studeren. Geeft niet, dat gebeurt vaker. Misschien ben jij wel iemand die eerst een jaartje moet gaan werken. Of op wereldreis. Of misschien ligt je ambitie wel ergens anders dan je denkt.

Geïnteresseerd in
Mens en Techniek | Bewegingstechnologie - Voltijd?