Vragen?

Neem contact op

Introductie

Wil je leren hoe je een organisatienalyse aanpakt in je eigen organisatie of die van je opdrachtgever? In deze module leer je om samen met betrokkenen een gezamenlijk beeld te krijgen van complexe vraagstukken en te adviseren over een leer- en ontwikkelrichting.   

Je leert om met zelfvertrouwen, handelingsbekwaam en een stevige theoretische basis je rol te nemen in de begeleiding van gezamenlijk organisatieanalyse. Je maakt direct de vertaling naar je eigen praktijk. Hierbij ontwikkel je jezelf als professional en organisatiecoach 

 

Deze module is los te volgen maar maakt ook onderdeel uit van de Master- en Post-HBO opleiding Organisatie Coaching. Wil je na afloop verder studeren? Dan krijg je vrijstelling voor deze module. 

Alles over toelating

Toelatingscriteria

Om toegelaten te worden tot de module organisatieonderzoek dienen kandidaten werk- en denkniveau te hebben op hbo-niveau en minimaal vier jaar werkervaring. In uitzonderlijke gevallen kan hiervan afgeweken worden. Een intakegesprek maakt onderdeel uit van de toelatingsprocedure. 

Meer informatie of direct aanmelden?

Jouw investering 

Hoeveel geld en tijd investeer je?

Startdatum 4 september 2023
Duur 3 maanden
Lessen

6 lesdagen op locatie van 9.30 – 17.00 uur: maandag 4 september, dinsdag 5 september, maandag 9 oktober, dinsdag 10 oktober, maandag 6 november en dinsdag 7 november.

4 Online Learning Communities van 14.00 – 16.30 uur: maandag 18 september, maandag 2 oktober, maandag 30 oktober en maandag 13 november.

Tijdsinvestering

14 tot 18 uur per week

Kosten

€ 3.990

Boekengeld € 200
Meer over de kosten

Over deze mastermodule hoef je geen btw te betalen. Jouw organisatie kan de kosten van deze mastermodule integraal als zakelijke onkosten opvoeren.

Inhoud van de studie

Organisatie Coaching is een opleiding voor iedereen die zich met veranderen, innoveren en ontwikkelen van organisaties bezighoudt of wil houden. Voor change agents zoals consultants, agile-lean professionals, verandermanagers, managers, hr-functionarissen, professioneel begeleiders en opleiders. 

  Werkvormen

  Blended learning 

  Alle opleidingen van De Haagse Hogeschool Pro worden aangeboden in een blended vorm. Dit houdt in dat er in het programma een mix is van fysiek en online onderwijs. Bij elke opleiding staan persoonlijke aandacht, kwaliteit en praktische toepasbaarheid centraal.  

  Een oplossing op maat 

  Alle opleidingen kunnen ook incompany gevolgd worden. Wil je een leertraject dat perfect aansluit bij de wensen van je organisatie? Wij denken graag met je mee voor een maatwerkoplossing. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden

  Het resultaat

  Wanneer je deze opleiding succesvol hebt afgerond: 

  • ga je met meer zelfvertrouwen en met de juiste vaardigheden het gezamenlijke proces van organisatieanalyse in; 
  • ken je de theorie van organisatieonderzoek; 
  • kun je op organisatieniveau als organisatiecoach een gedegen organisatieanalyse uitvoeren en adviseren over de te nemen vervolgstappen; 
  • ben je binnen jouw organisatie een deskundige gesprekspartner en coach op het gebied van complexe organisatievraagstukken; 
  • krijg je een waardevol deelnamecertificaat van De Haagse Hogeschool; 
  • kan je altijd doorstuderen naar een volwaardige Master of gecertificeerde Post HBO opleiding Organisatie Coaching.