Over De Haagse Hogeschool

Werken bij De Haagse betekent jezelf bevinden in een wereldse, open en dynamische omgeving, samen met 2.000 collega’s. Dagelijks zet jij je in om de kwaliteit van het onderwijs te optimaliseren èn young professionals klaar te stomen voor hun carrière. En dat in een maatschappij die voortdurend verandert!

De Haagse Hogeschool als werkgever

Voor studenten begint hun carrière bij De Haagse als lerende young professional. En jij bereidt ze daar op voor. Dit doe jij in de rol als docent, onderzoeker bij onze kenniscentra òf bij een van onze ondersteunende diensten.

Interesse? De Haagse Hogeschool is altijd op zoek naar nieuwe collega’s!

Bekijk onze vacatures

Solliciteren

Heb je een vacature gezien die bij je past? Solliciteer dan via de sollicitatie knop in de vacature. Heb je gereageerd op een vacature? Dan ontvang je direct van ons een ontvangstbevestiging. Na sluiting van de vacature proberen wij de cv-selectie zo snel als mogelijk af te ronden en jou iets te laten weten.

Open sollicitatie

Heb je nog niet de vacature gevonden die aansluit bij jouw achtergrond en ambitie, stuur dan een open sollicitatie via het open sollicitatieformulier. Als je je sollicitatie verzonden hebt, ontvang je direct van ons een ontvangstbevestiging. Wij zullen jouw cv en motivatiebrief bekijken en delen met onze vacaturehouders om te zien of er een passende mogelijkheid is. Wanneer wij denken iets voor jou gevonden te hebben, nemen wij contact met je op.

Arbeidsvoorwaarden

De Haagse Hogeschool biedt uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, conform de cao-hbo

Denk daarbij aan:

• een goed salaris;
  • een uitbetaling van een volledige 13e maand;
  • Héél véél verlof dagen – maar liefst 53 bij een fulltime aanstelling!

Dit is nog niet alles! De Haagse Hogeschool biedt ook:

• Een goed te bereiken werkplek met zowel de auto, fiets als de trein (Naast Den Haag HS);
  • Een platform voor ontmoeting, inspiratie en innovatie met een afwisselend programma voor lezingen, symposia, inspirerende verhalen, discussie en debat, workshops, tentoonstellingen, films, performances;
  • Opbouw van pensioen bij het Algemeen Burgerlijk Pensioenfonds (ABP);
  • Tegen gunstige voorwaarden een basis- en aanvullende ziektekostenverzekering afsluiten bij Zilveren Kruis Achmea. Ook voor je partner en kinderen;
  • Jaarlijks extra arbeidsvoorwaardenmiddelen, waarmee je bijvoorbeeld een opleiding kunt financieren of een abonnement op een sportschool;
  • Afhankelijk van de functie en mits de werkzaamheden dat toelaten, kan er deels thuis of op aangepaste tijden gewerkt worden;
  • Mogelijkheid tot deeltijd werken, bijvoorbeeld als je ook in de beroepspraktijk actief wilt zijn (dat juichen we zelfs toe);
  • Een groot netwerk en dynamische omgeving, te midden van jonge, gedreven en internationale studenten.