Over De Haagse Hogeschool

Werken bij De Haagse betekent jezelf bevinden in een wereldse, open en dynamische omgeving, samen met 2.000 collega’s. Dagelijks zet jij je in om de kwaliteit van het onderwijs te optimaliseren èn young professionals klaar te stomen voor hun carrière. En dat in een maatschappij die voortdurend verandert!

De Haagse Hogeschool als inclusieve campus

De Haagse Hogeschool wil een inclusieve campus zijn. Daarom staan gelijke kansen bij ons centraal en streven we naast een diverse studentenpopulatie naar een grote diversiteit aan medewerkers. Als hogeschool staan we immers midden in de samenleving en dienen we daar een afspiegeling van te vormen. Daarom hechten wij veel waarde aan het optimaal benutten van verschillende perspectieven en achtergronden van onze medewerkers. Zo vinden we nog meer aansluiting bij onze studenten en de veranderende wereld om ons heen.

De Haagse Hogeschool als werkgever

Voor studenten begint hun carrière bij De Haagse als lerende young professional. En jij bereidt ze daar op voor. Dit doe jij in de rol als docent, onderzoeker bij onze kenniscentra òf bij een van onze ondersteunende diensten.

Interesse? De Haagse Hogeschool is altijd op zoek naar nieuwe collega’s!

Bekijk onze vacatures

Solliciteren

Heb je een vacature gezien die bij je past? Solliciteer dan via de sollicitatie knop in de vacature. Heb je gereageerd op een vacature? Dan ontvang je direct van ons een ontvangstbevestiging. Na sluiting van de vacature proberen wij de cv-selectie zo snel als mogelijk af te ronden en jou iets te laten weten. Wil je precies weten hoe de solliciatieprocedure stap voor stap verloopt klik dan hier.

Arbeidsvoorwaarden

De Haagse Hogeschool biedt uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, conform de cao-hbo

Denk daarbij aan:

• Een goed salaris;
  • 8% vakantietoeslag;
  • Een uitbetaling van een gegarandeerde eindejaarsuitkering van 8,3%;
  • Héél véél verlof dagen – ongeveer 53 dagen bij een fulltime aanstelling, inclusief de verplichte vrije dagen en de nationale feestdagen.

Dit is nog niet alles! De Haagse Hogeschool biedt ook:

• Een goed te bereiken werkplek met zowel de fiets als de trein en eventueel de auto;
  • Een platform voor ontmoeting, inspiratie en innovatie met een afwisselend programma voor lezingen, symposia, inspirerende verhalen, discussie en debat, workshops, tentoonstellingen, films, performances;
  • Opbouw van pensioen bij het Algemeen Burgerlijk Pensioenfonds (ABP);
  • Tegen gunstige voorwaarden een basis- en aanvullende ziektekostenverzekering afsluiten bij Zilveren Kruis Achmea. Ook voor je partner en kinderen;
  • Jaarlijks extra arbeidsvoorwaardenmiddelen, waarmee je bijvoorbeeld een opleiding kunt financieren of een abonnement op een sportschool;
  • Afhankelijk van de functie en mits de werkzaamheden dat toelaten, kan er deels thuis of op aangepaste tijden gewerkt worden;
  • Een groot netwerk en dynamische omgeving, te midden van gedreven en internationale studenten.