Interessegebied

Bedrijven

Internetbedrijven en pop-up-stores schieten als paddenstoelen uit de grond. Jij smult van dat soort verhalen. Je ziet jezelf wel meedenken hoe een bedrijf sneller, duurzamer of goedkoper kan produceren. Je volgt alle trends en innovaties en je handen jeuken om ook wat te gaan doen met al je ideeën. Of misschien doe je dat al en run je je eigen onderneming. Met jouw helikopterview kun je het ver schoppen. Wat dacht je van brainstormen met een enthousiast en gemotiveerd team over de koers van een organisatie of samen werken aan vernieuwende oplossingen? Ben je flexibel en weet je van aanpakken, kijk dan naar de opleidingen van het interessegebied Bedrijven. De bedrijfswereld is boeiend en grenzeloos.

Kortom, jij ...

  • wil bijdragen aan vernieuwende oplossingen en veranderingen
  • wil meedenken over de koers van een organisatie
  • hebt een helikopterview, bent flexibel en weet van aanpakken
Opleidingen binnen dit interessegebied Kom naar de Open DagWil je meer informatie over de opleidingen binnen dit interessegebied? Klik dan door naar de opleidingspagina's. Hier vind je verhalen van studenten en is het ook mogelijk om contact op te nemen met huidige studenten. Vind je een keuze maken lastig? Bekijk dan hoe wij je kunnen helpen bij je studiekeuze.

 

Opleidingen binnen dit interessegebied

Filteren op Leeg alle filters
Lestaal
Vorm
Duur
Locatie
Vooropleiding Let op! Het kan zijn dat er extra toelatingseisen gelden voor jouw profiel. Bekijk hiervoor de opleidingspagina.
Toon meer opleidingen
Er zijn geen resultaten

Op basis van jouw keuzes hebben we helaas geen passend aanbod kunnen vinden.

Bekijk alle opleidingen