Webshops en pop-up-stores schieten als paddenstoelen uit de grond. Jij smult van dat soort verhalen. Je ziet jezelf wel meedenken over hoe een bedrijf sneller, duurzamer of goedkoper kan produceren. Je volgt alle trends en innovaties en je handen jeuken om ook wat te gaan doen met al je ideeën. Of misschien doe je dat al en run je je eigen onderneming. Met jouw helikopterview kun je het ver schoppen. Wat dacht je van brainstormen met een enthousiast en gemotiveerd team over het lanceren van een nieuw product of het openen van een nieuwe vestiging? Ben je flexibel en weet je van aanpakken, kijk dan naar de opleidingen van het interessegebied Bedrijven. De bedrijfswereld is boeiend en grenzeloos.

Kortom, jij ...

  • wil bijdragen aan vernieuwende oplossingen en veranderingen
  • wil meedenken over de koers van een organisatie
  • hebt een helikopterview, bent flexibel en weet van aanpakken

Opleidingen binnen dit interessegebied

Kom naar de Open Dag

Welke opleidingen over bedrijven?

De keuze aan opleidingen bedrijven bij De Haagse Hogeschool is groot én breed. Een kleine greep uit het aanbod.

Je wilt graag van elk product een gouden succes maken. Als marketeer de slimste campagnes bedenken. De opleiding Commerciële Economie is dan echt iets voor jou. Je gaat handig met geld om. Houdt goed bij wat je uitgeeft en wat je verdient met je bijbaantje. Ga dan eens kijken bij de opleiding Finance & Control. Je regelt graag dingen achter de schermen en bent een echte beslisser. Dan zijn de opleidingen Facility Management en Human Resource Management beslist iets voor jou. Wil je later graag in het buitenland gaan werken, dan moet je je gaan verdiepen in de opleiding International Business of International Financial Management and Control. Hoe je ook in elkaar zit, er is vast een bedrijvenopleiding die bij je past. 

Welke vorm past bij jou?

Ook als het gaat om studievorm of -taal geven opleidingen over bedrijven jou heel veel mogelijkheden. Sommige opleidingen doe je voltijd, andere in deeltijd. Je doet je opleiding in het Engels of in het Nederlands. In 3 of 4 jaar. Kijk eens in welke vormen de bedrijvenopleidingen beschikbaar zijn en welke opleidingsvorm het beste bij jouw situatie past.

Wat kun je worden met een opleiding bedrijven?

Na een opleiding gericht op bedrijven ben je klaar om aan de slag te gaan in het bedrijfsleven. Na je opleiding Accountancy klop je aan bij Deloitte of een ander groot of klein kantoor, want jij bent dé expert op het gebied van bedrijfsmatige cijfers. Kies na de opleiding Bedrijfskunde een bedrijf waarin je aan de slag wilt gaan. Wat dacht je van een boksschool of een communicatietrainingsbureau? Of bepaal jij als marketeer straks de strategie van een grote reclamecampagne bij Albert Heijn? Na een bedrijvenopleiding ligt de wereld aan je voeten!

Waarom een opleiding aan De Haagse Hogeschool?

Bijna alle opleidingen in het interessegebied Bedrijven volg je in de hoofdvestiging van De Haagse Hogeschool.. De Haagse Hogeschool is een wereld op zich. Je vindt er studenten uit Nederland en veel andere landen. Je maakt kennis met verschillende culturen en je leert die te waarderen. Met je docenten bouw je al heel snel een leuke band op. Studeren op De Haagse betekent ook dat je heel snel kennismaakt met het bedrijfsleven. En dat je samen met anderen boeiende projecten uitvoert, waar je óók nog eens veel van opsteekt.

Meer informatie?

Wil je meer informatie over de opleidingen bedrijven? Klik dan door naar de opleidingspagina's. Laat je inspireren door de verhalen van de studenten. Vaak is het mogelijk om contact te zoeken met huidige studenten. Blijf je het lastig vinden om een keuze te maken? Bekijk dan hoe wij je kunnen helpen bij je studiekeuze.