Bezoek onze Open Dag

Meld je hier aan voor de Open Dag
van vrijdag 31 maart

• Datum? Onze eerstvolgende Open Dag vindt plaats op vrijdag 31 maart. Ouders, broers, zussen of vrienden zijn ook welkom! Zij hoeven zich niet apart aan te melden.
  • Tijdstip? Al onze vestigingen zijn open tussen 16.00 – 20.00 uur.
  • Werk je al en overweeg je een deeltijd, associate degree, master of post-hbo opleiding? Meld je dan aan voor de eerstvolgende voorlichtingsavond op via de voorlichtingspagina voor professionals.
  • Locatie? Onze opleidingen bevinden zich in 4 verschillende gebouwen. De hoofdvestiging en onze Sportcampus zijn in Den Haag, er is een vestiging in Delft en één in Zoetermeer. Check voor je komt waar de meeste opleidingen die jouw interesse hebben worden gegeven en de bijbehorende adresgegevens. Let op: Mocht je naar Sportcampus Zuiderpark komen dan raden we je aan indien mogelijk met de fiets of OV te komen. Vanwege een ander evenement is het aantal parkeerplekken beperkt.
  • COVID-19-maatregelen? Tijdens de Open Dag is het dragen van een mondkapje niet verplicht, maar mag dat uiteraard wel. We vragen je om niet naar de Open Dag te komen als je symptomen vertoont. Bekijk de laatste updates rondom Covid-19.
  • Verdiep je via video’s en tours in onze opleidingen en hogeschool.

Wat heeft de Open Dag op 31 maart mij te bieden?

Kom sfeer proeven

• Heb je nog geen idee welke studie je leuk vindt? Doorloop ons Inspiratiepad in onze Innovation Playground op de begane grond. De studiekeuzeadviseurs helpen je daarbij.
  • Weet je al welke richting je op wil? Check dan de presentaties van de opleidingen in het programma. Doorlopend zijn docenten en studenten aanwezig die graag met je in gesprek gaan.
  • Wil je het gebouw leren kennen? Volg een rondleiding met een student.
  • Verder te vinden op de hoofdvestiging: de balie Centrale Studenten Inschrijving, decanen, internationale balie, informatie over studentenleven en sportfaciliteiten. In een aparte presentatie vertellen studenten over hun ervaringen over studeren aan De Haagse Hogeschool.  (Binnenkort volgt hier meer informatie over).

Wat heb ik nodig voor een bezoek aan de Open Dag?

Future you logo

Wat ga jij studeren?

We hebben iets leuks voor je… Future You! Een hele toffe game die je snel inzicht geeft in je interesses en kan helpen bij je studiekeuze. Speel het nog voor je naar de Open Dag komt en ontdek jouw studierichting!

Overige activiteiten

Naast een bezoekje aan de Open Dag kan je de opleidingen ook beter leren kennen door een dagje mee te lopen, te komen proefstuderen of een online Q&A-sessie bij te wonen.

Meer informatie Meelopen

Meer informatie Proefstuderen

Meld je aan voor een Q&A-sessie

Disclaimer: Indien de Open Dag door omstandigheden niet op locatie door kan gaan, biedt De Haagse een alternatief online programma.