Bouwkunde - Voltijd

Als bouwkundig ingenieur adviseer je over duurzame woningen bij een woningcorporatie. Dat doe je, als je na de opleiding aan het werk gaat met échte opdrachten. Maar als young professional doe je meer. Je ontdekt bijvoorbeeld hoe de cultuur in ‘jouw’ bedrijf is. Je woont vergaderingen bij, gaat naar bedrijfsfeestjes, ontmoet collega’s. Uit je eigen vakgebied of verwante disciplines zoals een civiel ingenieur of een duurzaamheidsadviseur. Mensen waarmee je tijdens de studie al veel samenwerkte. Daarnaast leer je ‘jouw’ markt kennen. Wat er speelt, wie je concurrenten zijn en wat ze doen. Je leert, kortom, hoe het is om te werken.

Aan het werk

Wat kun je later worden en wat niet

Dit word je wel
Bouwinspecteur
Technisch bouwkundige
Projectontwikkelaar
Productieplanner
Toezichthoudend personeel in de bouwnijverheid
Projectleider in de techniek
Commercieel technicus
Dit word je niet
Metselaar
Architect
Technicus

Doorstuderen

Aan de TU Delft

Doorstuderen kan ook. Tijdens of direct na je studie Bouwkunde kun je een schakeltraject volgen. Zo is het schakelprogramma van de TU Delft online te volgen. Als je dat gehaald hebt, kun je doorstuderen in een masterprogramma van een technische universiteit. Het halen van een mastertitel aan een Academie van Bouwkunst is ook mogelijk. Neem voor meer informatie contact op met de Faculteit Technologie, Innovatie & Samenleving: 070 - 445 87 20.
 

Nieuws en Evenementen

-

Keuzehulp

We helpen je graag de juiste keuze te maken

Het kan dat je na een bezoek aan een open dag, na meelopen en/of na het praten met studenten, docenten, ouders, en decanen nog niet weet wat je moet gaan studeren. Geeft niet, dat gebeurt vaker. Misschien ben jij wel iemand die eerst een jaartje moet gaan werken. Of op wereldreis. Of misschien ligt je ambitie wel ergens anders dan je denkt.

Geïnteresseerd in
Bouwkunde - Voltijd?

Meld je aan