Finance & Control - Deeltijd

Als flexibele professional die meedenkt met andere afdelingen lig je uitstekend in de markt. Jij blijft je ontwikkelen en wordt nooit door de toekomst ingehaald. Digitalisering, data en meervoudige waardecreatie: dankzij Finance & Control ben jij nu een vakexpert met een brede kennis en ruime inzetbaarheid. Zo vergroot je je relevantie, voor je huidige werkgever, toekomstige werkgevers en vooral: voor jezelf. Ambitie om nog verder door te stromen? Niets wat je weerhoudt. Aan de Haagse kun je een master volgen en je kunt ook naar de universiteit.

Beroepsperspectief

Aansluitende functies

Passende beroepen
Businesscontroller
Businessprocess-analist
Consultant
Financial controller
Financieel adviseur
Financieel analist
Financieringspecialist
Hoofd financiële afdeling
Minder passende beroepen
Bedrijfsjurist
Bedrijfskundige
Belastingadviseur
IT-specialist
Marketeer
Onderzoeker
Organisatieadviseur

Oud-studenten aan het woord

Negin van Petersen - Mashal

Over leidinggeven aan een groot team

Het is écht niet stoffig hoor

Negin van Petersen - Mashal

Over werken bij de Belastingdienst

Sleep opzij

Doorstuderen

Aan de hogeschool

Wil je verder studeren? Dan kun je een master volgen aan De Haagse Hogeschool. Denk bijvoorbeeld aan de Master of Business Administration (MBA). Andere masters die goed op je bachelor aansluiten zijn de Master of Financial Management and Control of de Master Risicomanagement.

Aan de universiteit

Je kunt ook aan een universiteit verder studeren. Je kunt bijvoorbeeld je masterdiploma Bedrijfseconomie halen aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam. Of de Master of Science in Controlling volgen aan de Nyenrode Business Universiteit in Breukelen. Daarvoor moet je wel een speciaal instroomprogramma volgen.

Keuzehulp

We helpen je graag de juiste keuze maken

Het kan zijn dat je na een bezoek aan de Open Dag of na het spreken met docenten en deeltijdstudenten nog niet weet welke opleiding je moet kiezen. Of misschien twijfel je of je over de juiste papieren of werkervaring beschikt om de opleiding van jouw voorkeur te kunnen volgen. We helpen je graag om de opleiding te vinden die het best past bij jouw toekomstperspectief!  

Geïnteresseerd in
Finance & Control - Deeltijd ?

Meld je aan