Finance & Control (voorheen bedrijfseconomie) - Deeltijd

Als deeltijdstudent ben je al een poosje aan het werk als bijvoorbeeld financieel medewerker of assistent-controller. Je bouwt werkervaring op, terwijl je tijdens je studie theoretische kennis opdoet die je weet te koppelen aan de praktijk. Een ideale situatie dus als je na je studie een hogere functie ambieert of een nieuwe uitdaging aan wilt gaan op de werkvloer, want je kent zowel de theorie als de praktijk van de financiële functie. De basis is gelegd voor een mooie carrière!

Beroepsperspectief

Aansluitende functies

Passende beroepen
Controller
Riskmanager
Consultant
Boekhouder
Financieel directeur
Ondernemer
Minder passende beroepen
Bedrijfsjurist
Belastingadviseur
Marketeer
Bedrijfskundige
Organisatieadviseur
IT-specialist
Onderzoeker

Oud-studenten aan het woord

Negin van Petersen - Mashal

Over leidinggeven aan een groot team

Het is écht niet stoffig hoor

Negin van Petersen - Mashal

Over werken bij de Belastingdienst

Sleep opzij

Doorstuderen

Aan de hogeschool

Wil je verder studeren? Dan kun je een master volgen aan De Haagse Hogeschool. Denk bijvoorbeeld aan de Master of Business Administration (MBA). Andere masters die goed op je bachelor aansluiten zijn de Master of Financial Management and Control of de Master Risicomanagement.

Aan de universiteit

Je kunt ook aan een universiteit verder studeren. Je kunt bijvoorbeeld je masterdiploma Bedrijfseconomie halen aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam. Of de Master of Science in Controlling volgen aan de Nyenrode Business Universiteit in Breukelen. Daarvoor moet je wel een speciaal instroomprogramma volgen.

Nieuws en Evenementen

Keuzehulp

We helpen je graag de juiste keuze maken

Het kan zijn dat je na een bezoek aan de Open Dag of na het spreken met docenten en deeltijdstudenten nog niet weet welke opleiding je moet kiezen. Of misschien twijfel je of je over de juiste papieren of werkervaring beschikt om de opleiding van jouw voorkeur te kunnen volgen. We helpen je graag om de opleiding te vinden die het best past bij jouw toekomstperspectief!  

Geïnteresseerd in
Finance & Control (voorheen bedrijfseconomie) - Deeltijd ?

Meld je aan