Finance & Control (voorheen bedrijfseconomie) - Deeltijd

Als deeltijdstudent ben je al een poosje aan het werk als bijvoorbeeld financieel medewerker of assistent-controller. Je bouwt werkervaring op, terwijl je tijdens je studie theoretische kennis opdoet die je weet te koppelen aan de praktijk. Een ideale situatie dus als je na je studie een hogere functie ambieert of een nieuwe uitdaging aan wilt gaan op de werkvloer, want je kent zowel de theorie als de praktijk van de financiële functie. De basis is gelegd voor een mooie carrière!

Aan het werk

Wat kun je later worden en wat niet

Dit word je wel
Controller
Riskmanager
Consultant
Boekhouder
Financieel directeur
Ondernemer
Dit word je niet
Bedrijfsjurist
Belastingadviseur
Marketeer
Bedrijfskundige
Organisatieadviseur
IT-specialist
Onderzoeker

Dit kan jij straks ook

Onze oud-studenten aan het woord

Negin van Petersen - Mashal

Over leidinggeven aan een groot team

Het is écht niet stoffig hoor

Negin van Petersen - Mashal

Over werken bij de Belastingdienst

Sleep opzij

Doorstuderen

Aan de hogeschool

Wil je verder studeren? Dan kun je een master volgen aan De Haagse Hogeschool. Denk bijvoorbeeld aan de Master of Business Administration (MBA). Andere masters die goed op je bachelor aansluiten zijn de Master of Financial Management and Control of de Master Risicomanagement.

Aan de universiteit

Je kunt ook aan een universiteit verder studeren. Je kunt bijvoorbeeld je masterdiploma Bedrijfseconomie halen aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam. Of de Master of Science in Controlling volgen aan de Nyenrode Business Universiteit in Breukelen. Daarvoor moet je wel een speciaal instroomprogramma volgen.

Keuzehulp

We helpen je graag de juiste keuze te maken

Het kan dat je na een bezoek aan een open dag, na meelopen en/of na het praten met studenten, docenten, ouders, en decanen nog niet weet wat je moet gaan studeren. Geeft niet, dat gebeurt vaker. Misschien ben jij wel iemand die eerst een jaartje moet gaan werken. Of op wereldreis. Of misschien ligt je ambitie wel ergens anders dan je denkt.

Geïnteresseerd in
Finance & Control (voorheen bedrijfseconomie) - Deeltijd ?

Meld je aan