Voordelen van deeltijd studeren aan De Haagse

Deeltijdstudent in een bibliotheek

Wil je beter worden in je vak? Ben je toe aan iets anders? Wil je hogerop komen? Bij De Haagse
Hogeschool kun je rekenen op praktijkgerichte en veelzijdige deeltijdopleidingen. We vertellen je graag meer over de voordelen van deeltijd studeren.

 

Deeltijd aanbod Download brochure Bezoek onze voorlichtingsavond

Een erkend diploma krijgen

Al onze opleidingen zijn geaccrediteerd en voldoen aan een door de overheid vastgestelde kwaliteit. Na afloop bezit je dus een erkend diploma.* Goed om te weten: veel bedrijven geven de voorkeur aan een erkend diploma dat is behaald aan een hogeschool.

Een vaste studielocatie

Een studie is inspirerend, maar soms ook pittig. Zeker als je ernaast werkt of een gezin hebt.  Behalve vaste studietijden is het ook fijn om een vaste studeerplek te hebben. Bij onze hogeschool ontmoet je elke week medestudenten en docenten.

Les van gedreven docenten

Een goede docent maakt je studie nóg interessanter. We werken daarom met vaste, ervaren docenten die gespecialiseerd zijn in jouw vakgebied. Door de persoonlijke begeleiding is er altijd ruimte om vragen te stellen of opdrachten te bespreken. Daarnaast zijn of waren veel van onze docenten actief in de beroepspraktijk. Zo halen wij de kennis en het netwerk van buiten naar binnen en sluit het goed aan op de dagelijkse praktijk.

Samen leren met anderen

Je krijgt voornamelijk klassikaal les in kleine groepen. Al je vragen kun je daardoor meteen stellen aan een docent of medestudent. Doordat je studeert met mensen met dezelfde interesses bouw je een mooi netwerk op.

Flexibel studeren**

Een groot deel van het deeltijd aanbod is flexibel ingericht. Dit betekent dat je meer ruimte hebt om je studie naar jouw situatie aan te passen. Je kunt bijvoorbeeld de volgorde van het onderwijsprogramma aanpassen. Ook is er ruimte om je studie te versnellen. Er is meer ruimte om leeractiviteiten online te volgen. Dit maakt het makkelijker om als professional je studie naast je werk te kunnen volgen. Bekijk alles over flexibel deeltijd studeren en welke deeltijd opleidingen dit aanbieden.

Netwerkinstelling met internationale focus

Als netwerkhogeschool en kennisinstelling heeft De Haagse Hogeschool veel aandacht voor internationale mogelijkheden. In binnen- en buitenland zijn strategische en structurele samenwerkingsverbanden opgebouwd. Dit merk je aan de onderwijsprogramma’s, die stimuleren grenzeloos te denken, én de vele contacten met (inter)nationale bedrijven.

Jouw organisatie profiteert ook

Als je in deeltijd gaat studeren, profiteer niet alleen jij hiervan, maar ook de organisatie waar jij als professional voor werkt. Bekijk onderstaande video waarin een docent de voordelen van deeltijd studeren aan De Haagse Hogeschool voor jouw organisatie verder toelicht.

 

Meer informatie over deeltijd studeren

Wil je meer weten over studeren in deeltijd? Lees ook:
* M.u.v. Post-HBO opleidingen, die veelal bij branche organisaties
gecertificeerd zijn.
** Het flexibel studeren is enkel van toepassing op de bachelors:
Voeding & Diëtiek, Social Work, PABO, Commerciële Economie, Finance & Control Bachelor en Finance & Control AD.