Open Dag

Kom kijken of het klikt!

Volgend studiejaar bieden we weer Open Dagen aan. We hopen je dan weer te kunnen ontvangen op onze locaties, maar vanwege de maatregelen tegen het coronavirus is dat op dit moment nog onduidelijk. Houd onze website in de gaten voor de laatste ontwikkelingen rondom onze Open Dagen. Noteer onderstaande data alvast in je agenda zodat je deze niet hoeft te missen:

  • Zaterdag 13 november 2021 van 10.00 tot 14.00 uur
  • Zaterdag 5 februari 2022 van 10.00 tot 14.00 uur
  • Vrijdag 1 april 2022 van 16.00 tot 20.00 uur


Aanmelden

Het aanmeldformulier voor de Open Dag van 13 november verschijnt binnenkort op deze pagina.

Opleidingsvideo's en webinars terugkijken

Onderstaande opleidingen hebben een opleidingsvideo opgenomen. Je kunt deze video's bekijken als je meer wilt weten over de inhoud van de opleidingen, maar ook als je wilt weten wat je ermee kan worden en wat de ervaringen zijn van huidige studenten. Van de overige opleidingen kun je de webinars van afgelopen online Open Dag terugkijken op deze pagina.  

Neem alvast een kijkje op onze verschillende vestigingen

Loop jij straks rond in het bruisende atrium van ons hoofdgebouw in Den Haag? Kijk je door de ramen van het moderne en lichte gebouw in Delft? Maak je gebruik van de splinternieuwe sportruimtes in de Sportcampus Zuiderpark? Of voel jij je thuis tussen de innovatieve IT'er’s in onze vestiging in Zoetermeer? Je krijgt alvast een voorproefje via onderstaande filmpjes van onze vestigingen.

 

 

Hoofdlocatie

Bekijk ook de filmpjes van onze andere locaties