Interessegebied

Gezondheid

Van de werking van het menselijk lichaam wil jij graag alles weten. Hoe kan het dat iemand tijdens het sporten zijn kruisbanden scheurt? Hoe ontstaat een allergische reactie? En hoe verbeter je het leven van iemand met een chronische aandoening? Antwoorden op dit soort vragen leer je vinden met een van de opleidingen binnen het interessegebied Gezondheid. Bovendien leer je alles over een gezonde leefstijl en dat dit ook te maken heeft met iemands geest en sociaal maatschappelijke situatie. Je kijkt naar het hele palet. Jouw doel is duidelijk: zorgen dat mensen fysiek en mentaal gezond zijn en blijven.

Kortom, jij ...

• wil eraan bijdragen dat mensen fysiek en mentaal gezond zijn en blijven
  • bent geïnteresseerd in de anatomie van de mens
  • weet mensen te enthousiasmeren en te motiveren
Opleidingen binnen dit interessegebied Kom naar de Open Dag

Wil je meer informatie over de opleidingen binnen dit interessegebied? Klik dan door naar de opleidingspagina's. Hier vind je verhalen van studenten en is het ook mogelijk om contact op te nemen met huidige studenten. Vind je een keuze maken lastig? Bekijk dan hoe wij je kunnen helpen bij je studiekeuze.

Opleidingen binnen dit interessegebied

Filteren op Leeg alle filters
Lestaal
Vorm
Locatie
Vooropleiding Let op! Het kan zijn dat er extra toelatingseisen gelden voor jouw profiel. Bekijk hiervoor de opleidingspagina.
Toon meer opleidingen
Er zijn geen resultaten

Op basis van jouw keuzes hebben we helaas geen passend aanbod kunnen vinden.

Bekijk alle opleidingen