Interessegebied

ICT

Je hoeft geen whizzkid of nerd te zijn om ict leuk te vinden. Met ict kun je namelijk alle kanten op en ict is overal. Smart tools, zoals een wireless hartslagband en een smartphone, zijn voor jou compleet vertrouwd. Jij vindt het leuk om websites te bouwen, te gamen of te programmeren. Of misschien vind je big data en cybersecurity spannende onderwerpen. Het interessegebied ICT is dan echt iets voor jou. Al die hightech snufjes: je voelt je als een kind in een snoepwinkel. De stroom big data, die bijvoorbeeld de vele apps opleveren, is eindeloos. Je leert daar op een veilige en betrouwbare manier mee te gaan.

Kortom, jij ...

• vindt websites bouwen, gamen of programmeren leuk
  • wil alles weten van big data en cybersecurity
  • bent vertrouwd met hightech snufjes
Opleidingen binnen dit interessegebied Kom naar de Open Dag

Wil je meer informatie over de opleidingen binnen dit interessegebied? Klik dan door naar de opleidingspagina's. Hier vind je verhalen van studenten en is het ook mogelijk om contact op te nemen met huidige studenten. Vind je een keuze maken lastig? Bekijk dan hoe wij je kunnen helpen bij je studiekeuze.

Opleidingen binnen dit interessegebied

Filteren op Leeg alle filters
Lestaal
Vorm
Locatie
Vooropleiding Let op! Het kan zijn dat er extra toelatingseisen gelden voor jouw profiel. Bekijk hiervoor de opleidingspagina.
Toon meer opleidingen
Er zijn geen resultaten

Op basis van jouw keuzes hebben we helaas geen passend aanbod kunnen vinden.

Bekijk alle opleidingen