Portretten 6 studiekiezers met logo Morgen is van jou

Hulp nodig bij je studiekeuze?

Hoe ziet jouw morgen eruit? En welke studie past daarbij? Misschien weet je al precies welke richting je op wilt. Of heb je juist nog geen idee. Dan zijn wij er om je te helpen op jouw pad. De route, die bepaal je zelf. Want morgen is van jou.

Aan de slag

Over De Haagse

Een veilig en betrokken klimaat creëren waarin we gelijke kansen scheppen. Onderzoeken wat er écht speelt in de wereld en daar oplossingen voor vinden. Lees meer over ons streven naar continue ontwikkeling, of beter nog: doe mee!

Campagnebeeld Let's Change

Over ons

Aan De Haagse Hogeschool studeren bijna 26.000 studenten uit meer dan 120 landen. Ontdek wat we onze studenten mee willen geven, hoe de organisatie in elkaar steekt en waar je onze locaties vindt.

Go to Over ons
Een jonge man met een virtual reality-bril onderzoekt de omgeving in een park.

Ons onderzoek

Go to Ons onderzoek

Ons onderzoek

Met praktijkgericht onderzoek werkt De Haagse met haar partners aan oplossingen voor maatschappelijke vraagstukken. Denk aan vraagstukken over veiligheid, inclusief onderwijs of de inzet van data.

Go to Ons onderzoek

Werken bij De Haagse

Go to Werken bij De Haagse

Werken bij De Haagse

Een podium voor jouw kennis, twee keer zoveel vakantiedagen en helemaal jezelf mogen zijn in een internationale, open en dynamische omgeving. Heeft werken bij De Haagse het ook voor jou?

Go to Werken bij De Haagse

Agenda

22 april, 13:00 - 16:15

INTERVAL installation + dance performance

OFFprojects x Korzo i.s.m. The Lighthouse presenteren een dans van ruimte, ritme en beweging door een kinetische installatie.
Lees meer

23 april, 16:00 - 17:30

College Tour met minister Van Gennip

Praat mee over de toekomst van Nederland met de minister van Sociale Zaken en Werkgelegenheid!
Lees meer

25 april, 10:00 - 19:00

Research Day Digitalization of the Built Environment

Uitnodiging aan alle onderzoekers, docenten en studenten (Bachelor, Master en PhD) binnen de kennisdomeinen Built Environment en ICT.
Lees meer