Waarom een doorstroommaster?

Praktijkgericht & onderscheidend

Stroom na je bachelor direct door naar een van onze masters en behaal binnen 1 jaar je Master of Science. Je verdiept je kennis, doet praktijkgericht onderzoek en onderscheidt je op de arbeidsmarkt met een beroepsgerichte voorbereiding. Zo ben jij verzekerd van een uitdagende baan met een prachtig carrièreperspectief. 
De masters van De Haagse zijn wettelijk erkend en van hetzelfde niveau als universitaire masters. Het verschil is dat je bij een hbo-master praktisch en beroepsgericht wordt opgeleid, terwijl een master aan de universiteit gericht is op het doen van onderzoek. Je leert de theorie toe te passen op de werkvloer en staat na afronding direct in de startblokken voor jouw droombaan. Dankzij het kleinschalige onderwijs krijg je alle aandacht en begeleiding die je nodig hebt om jouw persoonlijke ontwikkeling een boost te geven. 
Voor deze doorstroommasters geldt het wettelijke bedrag aan collegegeld.  

Ons aanbod doorstroommasters

Op dit moment biedt De Haagse twee doorstroommasters aan:

  1. De Master Next Level Engineering (voltijd)
  2. De Master Integrale Bedrijfsvoering (voltijd)
    De Master Integrale bedrijfsvoering kun je ook in deeltijd volgen. 
Meisje met VR bril op

Master Next Level Engineering

Onze samenleving verandert razendsnel: de energietransitie, circulair ondernemen, de rol van big tech en big data. Dat biedt grote kansen voor bedrijven. Met de Engelstalige master Next Level Engineering word jij de engineer van de toekomst. Je werkt in design- en onderzoeksprojecten aan technische oplossingen voor maatschappelijke vraagstukken. Je leert sleuteltechnologieën die baanbrekende innovaties in de markt mogelijk maken. Met een Master of Science op zak bemachtig jij de meest uitdagende banen, bijvoorbeeld in de smart industry, bij technische adviesbureaus en gezondheidsbedrijven of bij duurzame energiebedrijven. The future is yours!

Bekijk de master Next Level Engineering

Two professionals collaborating

Master Integrale Bedrijfsvoering

Organisaties staan voor grote uitdagingen. Denk aan duurzaamheid, digitalisering en robotica. Met de master Integrale Bedrijfsvoering leer jij hoe je een organisatie ontwikkelt, vernieuwt en klaarstoomt voor deze uitdagende toekomst. Een unieke master waarin jij je ontwikkelt tot adviseur van de toekomst, tot manager van de managers. Jij brengt efficiency, slagkracht en innovatief denken, terwijl je tegelijkertijd oog blijft houden voor de mensen op de werkvloer. Met jouw integrale blik en je vakkundig handelen ben je onmisbaar bij vrijwel iedere organisatie. Of het nu een overheidsinstelling, onderneming of non-profitorganisatie is: jij hebt de banen voor het uitkiezen!

Bekijk de master Integrale Bedrijfsvoering voltijd

Bekijk de master Integrale Bedrijfsvoering deeltijd

Kortom jij …

  • Wil graag Master of Science achter je naam kunnen zetten

  • Wil een sterke startpositie op de arbeidsmarkt

  • Wil een betaalbare en erkende master opleiding volgen