Accountancy - Voltijd

2521 EN Den Haag

Opleidingsgegevens

Contact met de opleiding

Je vragen over toegangseisen, instromen en studeren stel je via bfm@hhs.nl. Je kunt ook bellen naar 070 – 445 79 58.

Je kunt ons ook vinden op Facebook.

Contact met een student

Studiekosten

Collegegeld

De collegegeldbedragen voor het gesubsidieerde onderwijs worden door het ministerie vastgesteld. Je moet eerst het collegegeld betalen, voordat je mag worden (her)ingeschreven. Je kunt het bedrag ineens betalen via de bank, maar er zijn ook mogelijkheden voor gespreide betaling. Bij gespreide betaling worden administratiekosten in rekening gebracht. Blijf op de hoogte van de huidige stand van zaken omtrent het collegegeld.

Studiefinanciering

Studenten die voltijd of duaal studeren komen in aanmerking voor een studietoelage in het kader van de Wet op de studiefinanciering. Kijk voor meer informatie op de website van DUO.